CD player جان شما که خودت گوشی وارد میکنی !!!! تاحالا با W580 کار نکردی؟!!نقل قول:
صداش توی هدفون و اسپیکر چقدر بلنده؟
اندازه چه گوشی دبیلو بلنده؟
در هر صورت من حرف های Zimka جان رو تائید میکنم.
Printable View
CD player جان شما که خودت گوشی وارد میکنی !!!! تاحالا با W580 کار نکردی؟!!نقل قول:
صداش توی هدفون و اسپیکر چقدر بلنده؟
اندازه چه گوشی دبیلو بلنده؟
در هر صورت من حرف های Zimka جان رو تائید میکنم.
سلام دوست عزيز . من خودم w580 داشتم . در مورد صداي اسپيكرش بهت بگم كه واقا عاليه هم خيلي كيفيتش بالاست هم بلنديش بد نيست ولي كيفيتش واقا بالاست چون اسپيكرش 72 كاناله است . صداي هندسفزي اش هم مثل بقيه واكمن هاست . ولي با همه اينا از من ميشنوي نخر چون بعد از دو هفته نصف دكمه هاش ميشكنه . اگه دنبال گوشي خر كار تر هستي w850 بخر . البته اين فقط نظر منه !!:10:
بالاخره ان یارو اخراج شد
به همین مناسبت یه جشن حسابی میگیریم.نقل قول:
:26::26::26::26::26::33::33::33::33::34::34::34::1 6::16::16::16::16::16::16::15::15::15::15::15::15: :14::14::14::thumbsup::thumbsup:
اما دوباره فردا با نام کاربری جدید میاد(دی وی دی پلیر)
:41::41::41::41::42::42::37::37::37::45::45::45::4 5::puke::puke:
اما دوباره سر و کلش با دی وی دی پلیر پیدا میشه
سلام به همگی، پيشاپيش سال نو رو به همگی تبريک ميگم!
اين طور که به نظر میرسه من اولين کسی هستم که سال جديد رو به شما تبريک ميگم!
بگذريم، من به تازگی گوشیام رو عوض کردم و يک W580 گرفتم. امروز يه چند تا برنامه جاوا، گيم و تم از اينترنت دانلود کردم اما نميدونم چطوری بايد نصبشون کنم!
از اساتيد محترم ميخوام روش نصب اين گونه برنامهها رو روی اين گوشی به من و بقيه دوستانی که زياد وارد نيستند آموزش بدهند.:46:
يه سوال ديگه: اين برنامهها روی کدوم حافظه نصب ميشن؟ و آيا با توجه به حافظه بسيار کم اين گوشی (12MB) ميشه اونها رو روی مموری نصب و اجرا کرد؟
Thanks
کسی نبود؟!
برنامه و گيم مثل تمام گوشيهاي جاوا در سوني اريكسون به صورت يكساني نصب ميشه اگر قبلاً از اين سري گوشيها داشته باشي كه ديگه مشكلي نداري
تمام برنامه ها و گيمها رو بريز رو فولدر other بعدش هر كدوم خواستي نصب كن ... برنامه ها اگر رو كارت حافظه باشه يعني رو كارت نصب بشن هيچ مشكلي ايجاد نميشه
اگه داشتم که سوال نمی کردم دوست عزيز...
با اين حال ممنون
با سلام گوشی w580iچه جوری گوشی است جدید قدیمی شده؟
کارایی اون؟
کارایی نسبت به قیمت؟
در کل بگیرم یا نه؟
یا حق