ولی حال میده گروهشون منحل بشه.:21:حداقل یکم میخندیم.:27:
چون کلا باهاشون (حتی قیافشون) حال نمیکنم.:2:
fan هاش ناراحت نشنا.!:10:
Printable View
ولی حال میده گروهشون منحل بشه.:21:حداقل یکم میخندیم.:27:
چون کلا باهاشون (حتی قیافشون) حال نمیکنم.:2:
fan هاش ناراحت نشنا.!:10:
دوسته عزیز منم جهت اطلاع عرض کردم ولی من کلا از این گروه خوشم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بنده اساسا با بعضی از این گروهای راک و آلترناتیو جدید مخالفم...راهی که نیروانا و کرت کوبین میرفتن کجا..اینا کجا...
system of a down = life
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از این همه اطلاعات!نقل قول:
من شنیدم که سرج و شاوو با هم اختلاف نظر داشتن ، و تصمیمی گرفتن که گروه رو سِپِرِیت کنن...نقل قول:
اگه تو سایت های مربوط به سیستم برید متوجه می شید که هر سه دارن جدا کار می کنن البته از جان دلمایان خبری ندارم...نقل قول:
لطف داری شما!نقل قول:
نیروانا وکرت کوبین؟!!!!!!!!!:18:نقل قول:
خوب کرت کوبین همون نیرواناس دیگه!!:31:
بنده هم تو سایتهای مربوط به سیستم رفتم و تو ویکیپدیا هم رفتم و فهمیدم که on Hiatus شدن.نه SpiltUp یعنی یه جورایی on hold هستن..وفعلا فعالیتی به نام سیستم آف ا داون خاموشه:31::46:و این به معنی این نیست که بازنشسته کردن خودشونو از دنیایه موزیک:27::31:نقل قول:
عزیز ممکنه بعضی ها رو این گروه تعصب داشته باشن!!!نقل قول:
شما هم راه به راه بیا توهین کن...:13:
این دیگه چه نوع تایید کردنی بود که شما کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما راست میگیدو.ببخشید.من هم تمام fan های این گروه معذرن میخوام.:42:نقل قول:
عزیز ممکنه بعضی ها رو این گروه تعصب داشته باشن!!!
شما هم راه به راه بیا توهین کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خدایی از حقیقت نمیشه گذشت.:27:
بله. اشتباه شد. باید دو بحث رو جدا میکردم.(ربطی به هم نداشتند.)نقل قول:
این دیگه چه نوع تایید کردنی بود که شما کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
آقا تاپیک داره جون میگیره ها !!!:31:
moein_drj عزیز، سلام. متاسفانه لحن شما زیاد دوستانه نیست. در انجمن موسیقی توهین یا بی احترامی به هر خواننده ای ممنوع هست. ممنون میشم توجه کنید...:11::11:
:40::40::40::40::40: