یاد قلب خودم افتادم!
خداییش قشنگه
Designing
Printable View
یاد قلب خودم افتادم!
خداییش قشنگه
Designing
سلام
اقا احسان گل کاشتی
واقعا که قشنگه
دستت درد نکنه
يادم باشد...حرفي نزنم که دلي بلرزد خطي ننويسم که آزار دهد کسي را يادم باشد....... جواب کينه را با کمتر از مهر ....... دو رنگي را با کمتر از صداقت ندهم ....... يادم باشد بايد در برابرفريادها سکوت کنم ...... وبراي سياهي ها نور بپاشم ........ يادم باشد از چشمه درس خروش بگيرم ....... از آسمان درس پاک زيستن ....... يادم باشد سنگ خيلي تنهاست....... بايد با سنگ هم لطيف رفتار کنم مبادا دل تنگش بشکند ..... يادم باشد
دستت درد نکنه
سلام احسان جان،
دستت 20.
ایول آقا دستت درد نکنه واقعا کارت حرف نداره
قشنگ بود دستت درست.
آقا احسان دستت طلا خیلی حال کردم.
بچه ها من از اونجایی که گفت Group کنید تا اونجایی که گفته costum shape tool انتخاب کنید نفهمیدم چی شد. اگه میشه یکی بهم توضیح بده قشنگ. همیشه تو کار با لایه ها مشکل دارم.
این custom shape tool کجاست؟
یه سوال دیگه. این براشی که معرفی کرد احسان جان من ریختمش تو این آدرس presets/brushes
ولی تو فتوشاپ پیداش نمیکنم. اشتباه وارد کردم؟ راهنمایی plz
دوست عزیز در مورد لایه ها که باید برم آموزشو بحونم ببینم چی میگه.نقل قول:
آقا احسان دستت طلا خیلی حال کردم.
بچه ها من از اونجایی که گفت Group کنید تا اونجایی که گفته costum shape tool انتخاب کنید نفهمیدم چی شد. اگه میشه یکی بهم توضیح بده قشنگ. همیشه تو کار با لایه ها مشکل دارم.
این custom shape tool کجاست؟
یه سوال دیگه. این براشی که معرفی کرد احسان جان من ریختمش تو این آدرس presets/brushes
ولی تو فتوشاپ پیداش نمیکنم. اشتباه وارد کردم؟ راهنمایی plz
در مورد custom shape tool به عکس زیر نگاه کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورذ براش هم حاشو درست میریزی ولی نمی دونم برای چی نمیاد.
دستت درد نکنه. ممنون از راهنماییت. اون لایه هارو هم اگه بهم بگی دیگه خیلی خیلی دمت گرم
این براشرو چطور پیدا کنم؟ شاید اشتباه رفتم
سلام خوب بود
سعي كن اولين باشي