دوست عزیز شما بهتره برای ساخت دی وی دی با منو از Adobe DVD encore 2 استفاده کنی که به مراتب از دی وی دی لب قویتره و فایلهای Avi رو هم ساپورت میکنه و بعد از ساخت دی وی دی سایز تصویر رو از استاندارد بیشتر نمیکنه
Printable View
دوست عزیز شما بهتره برای ساخت دی وی دی با منو از Adobe DVD encore 2 استفاده کنی که به مراتب از دی وی دی لب قویتره و فایلهای Avi رو هم ساپورت میکنه و بعد از ساخت دی وی دی سایز تصویر رو از استاندارد بیشتر نمیکنه
با اين برنامه ميشه منو زد و زيرنويس فارسي بهش داد؟نقل قول:
اين برنامرو امتهان كن اگه نشد VSO_ConvertXtoDVD
خودشم ميتوني واسشون زير نويس بزاري
4 تا فيلمم ميشه تو سيدي رايت كرد
دوست عزيز دقت مي كردي صفحه ي قبل پيشنهاد شده بود كه من گفتم چون خودش به دلخواه منو ميزنه نمي خوام.نقل قول:
به هر حال ممنون.
من Adobe Encore DVD 2.0 رو دانلود كردم.نقل قول:
مي خوام فايل avi بدم اين پيغام رو ميده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي كار كنم؟
من اين Codec رو نصب : XviD-1.1.3
مربوط ميشه به اينه؟
دوست عزیز ،
اگر می خواهی فایل های خود رو بدون درد سر کانورت کنی ، من به شما TMPGEnc 4.0 XPress رو پیشنهاد می کنم . برنامه بدون دردسری هست و در ضمن عمل هارد ساب رو در حین کانورت انجام میده ...
من که خودم از این برنامه استفاده می کنم .
قابلیت بچ کانورت رو هم داره !
کرک :کد:http://download1.pegasys-inc.com/download_files/te4xp_en/TE4XP_Trial_4.3.1.222_setup_en.exe
کد:http://karimi.parsaspace.com/Windows/TMPGEnc%204[1].0%20XPress%20Ver.%204.3.1.222%20Retail%20Version[by%20L33VaNcL33F].zip
مرسي. :40:نقل قول:
قبلاً بهم پيشنهاد شده بود ولي زيرنويس فارسي رو پشتيباني نمي كنه. :41:
دوست عزیز چرا پشتیبانی نمی کنه ؟
من خودم همه فیلم هام رو با همین نرم افزار تبدیل می کنم و روی DVD رایت می کنم و هیچ گونه مشکلی باهاش ندارم شما اول این برنامه رو نصب کن و بعد از نصب اون جدیدترین ورژن K-lite Mega Codec Pack رو نصب کن ...
این کار ها رو بکن بعدش اگر مشکلی داشتی بگو تا همینجا حلش کنیم .
برای تاکید می گم که زیر نویس فارسی رو پشتیبانی می کنه !
من قبلا از TMPGEnc 4.0 XPress براي اينکود زيرنويس رو فيلم يا همون Hard Sub استفاده ميکردم ولي االان از JetAudio 7 براي اين کار استفاده ميکنم چون خيلي راحت تر و بدون درد سر تره.
TMPGEnc 4.0 XPress هم خیلی بی درد سره !
کافیه که فایل مورد نظر رو انتخاب کرده و بعد فرمت را روی DVD استاندارد قرار بدیم همین ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]