بلاستر نه و بلستر
حالا بیخیال من اهل دعوا نیستم پستمو ویرایش کردم
Printable View
بلاستر نه و بلستر
حالا بیخیال من اهل دعوا نیستم پستمو ویرایش کردم
من اهل دعوا نیستم ولی ممنون از اینکه حداقل اومدی تو تاپیکت و حرفت رو زدی متوجه منظورم که هستی یا علی
خوب دوست خوب شما که اینقدر ادعاتون میشه و اونجا میگید همه رو بلدید میتونید ip من رو بردارید و بزارید اینجا
خیلی تاسف میخورم چرا زود حرف زدید
چون من اصلا تو موبایلستان عضو نیستم و برخی اوغات مهمان اونجا سر زدم
در ضمن اگر یک وبلاگ من بیام بزنم و مطلب رو بزارم بدون تاریخ شما هیچ ادعائی نمیتونید کنید
اهل جنگ دعوا نیستم همه من رو تو این انجمن میشناسن
ولی حرف حق رو باید زد
و در آخر هر کی سبیل داره بابای شما نیست هست
ببخشید هر کی عشق رونالدینهو داره من هستم نه نیستم
رونالدینهو میلیونها هوادار داره حالا هر کس اومد آواتورش رو گذاشت رونالدینهو قرار نیست من باشم
من مشکلم در این تاپیک حل شده شما هم اگه اون موقع حرفی داشتی در W880 حرفاتون رو میزدید کپی برداری عینا مو به مو و کلمه به کلمه در ضمن من ip شما رو بر میداشتم که چی بشه ؟؟ اون وقت ؟
در ضمن من دارم صحبت از موبایلستان میکنم نه چیز دیگه مثل وبلاگ سایت تاریخ میخوره و قابل تغییر هم نیست
دوستمون در این تاپیک همه چیز رو قبول کردن ینده نمیدونم چرا شما نمیخواین قبول کنید
شاید 15 هزار پست براتون غرور به همراه داره این طور نیست ؟ موفق باشید من دیگه به بحث ادامه نمیدم چون بحث بنده در این تاپیک به نتیجه رسیده و دوست منطقی ما هم زحمتش رو کشیده امیدوارم شما هم w880 خودتون رو ویرایش کرده باشید و اگر هم نه ویرایش کنید یا علی
جالبه خودتون رو تائید می کنیدنقل قول:
زیاد این بحث رو دنبال نمیدم چون میدونم حرف من حق هست و جوابی ندارد
در ضمن فکر کنم شما که تو یک انجمن مدیر هستی غرور گرفتتون نه من
من که یک کاربر ساده هستم و هیچ ادعائی ندارم
موفق باشید دوست خوب
این هم یک ریویو خارجکی از این گوشی:
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-W910-Review-review-r_1851-p_1.html