آره کاملا موافقم
اما کاش فقط رپ کلا همه ایران خوانندس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
آره کاملا موافقم
اما کاش فقط رپ کلا همه ایران خوانندس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم صحبتهای این دوستمون رو تایید میکنم .:10:نقل قول:
Metalzadeh:
این بحث خیلی گسترده هست
و نمیشه با رآی دادن به یک سبک پروندش رو بست
به نظر من تو ایران وضع هیج سبکی مطلوب نیست
دلیلش هم ابنه که کلا مسولین دوست ندارن به جز پاپ و سنتی ؛ سبکه دیگه ای تو ایران جون بگیره . البته استثنا هایی مانند رضا یزدانی هم داشتیم
بیشتر هم به خاطر محتوای کارهست .
به نظرم راک و متال هیچ وقت تو ایران جون نمیگیره .
رپ هم داره به انحراف کشیده میشه و وضعش از همه بدتره
والا پاپ که اوضاش به شدت از لحاظ علمی داغونه
کلاسیک ( سنتی ) هم که اصلا تحویلش نمی گیرن که
رپ که افتضاحه .....
هر کسی از ننش قهر می کنه میشه رپ خون....یسری بدتر از اونا گوش میدن میدن میگن وای چه شعری داه...
خدای من یه اشغالم رو میگن وای عجب چیزی گفته طرف...
واقعا خوشحالم که راک تو ایران خذ نشد .... تا 40 سال دیگه هم یه راک خفن تو ایران نخواهیم داشت ...
رپ
1.چون به قول بكس هر كي از ننش قهر ميكنه رپ ميخونه
2.بس كه دري وري ميخونند و چرت و پرت ميگن
البته دوستان گرامی وضعیت سبک ها رو فقط از روی خز بودن نسنجید
مثلا سبک عظیم راک به علت بی توجهی هایی که بهش در ایران داره میشه به نظر من به نوعی وضعیتش خرابه
زیادم بدبین نباشیم موسیقی نسبت به یک دوره رکود تو ایران یه سیر صعودی داشته و اون اینه که هر خوانندهای سعی میکنه خوب بخونه ولی یا صداش خوب نیست یا امکاناتش رو نداره که بشتر هم این سعیشون در جهت تقلید از خواننده های دیگه است طوری که الان تقلید خیلی زیاد شده به نظرم با این روند تا چند سال دیگه هیچ اثری از خواننده هایی مثل شجریان و افتخاری و اصفهانی و ...... که با موسیقی اشنان نباشه
ولی با همه ی این حرفا به نظر من وضعیت موسیقی محلی از همه بدتره .
درسته که خیلی با سبکایی مثل رپ مخالفت میشه اما مردم که گوش میدن ( حداقل جوونا ) ولی موسیقی محلی رو ...
سبك راك افتضاح هستش
ببينيد در حال حاضر يكي از معضلات ما بر سر گرفتن مجوز هستش مثلا محسن چاوشي بعد از اون همه دوندگي هنوز مجوز نگرفته پس هيچ سبكي وضعش خوب نيس در ضمن رپ داره وارد موسيقي ما بصورت رسمي ميشه محمد بي بي باك كه مجوز گرفته كنسرت جديدم تو كاخ سعد اباد داره