خب دیگه اگه نمیخوای خودت قبول کنی به ما ربطی نداره. برام مهم هم نیست باور کنی یا نه. میخوای باور کن میخوای نکن.نقل قول:
در ضمن همه ی بچه های انجمن با طرز فکر شما هم آشنا هستن.
فکر کنم ایرانسل از خداش باشه که مشترکهایی مثل شما نداشته باشه.
Printable View
خب دیگه اگه نمیخوای خودت قبول کنی به ما ربطی نداره. برام مهم هم نیست باور کنی یا نه. میخوای باور کن میخوای نکن.نقل قول:
شما اگه میخواستی مثال بیاری از یک جای دیگه مثال میزدی. این مسیری که شما میگی من تو این 3ماها حداقل 5 یا 6 بار رفتم و به عینه کیفیت شبکه های موبایل رو امتحان کردم و مطمئنم شما روغن داغ مطلبتو بیش از حد زیاد کردی.نقل قول:
خب دیگه اگه نمیخوای خودت قبول کنی به ما ربطی نداره. برام مهم هم نیست باور کنی یا نه. میخوای باور کن میخوای نکن.
در ضمن شما نمیتونی طرز فکر خودت رو برای دیگران هم منظور کنی.
تیرانسل باید کلاهشو بندازه بالا که مشترکانی مثل شما داره که... بیخیال دوست ندارم اخطار بگیرم.
اینجوری قضاوت نکن.نقل قول:
حداقلش مخابرات بابت پولی که میگیره سرویس میده.نه مثل ایرانسل همیشه تعطیل باشه.
مهمترین مشکلی که همراه اولیها با ایرانسل دارن اینه که ایرانسل با همه مشکلاتش کلی امکانات رایگان و غیره داره.ما هستیم شما هی پول بریز به حلقوم افعی مخابرات تا گردنش کلفتر بشه.و مردم رو بیشتر بچاپه.ما که با کلی امکانات رایگان ایرانسل و سرویس هاش حال می کنیم.شما فقط با انتن دهیتون حال کنید.ما هم با مکالمه اس ام اس رایگان.
همین آقا آرمانی که پستش بالا سر منه دو هفته پیش اومده تهران خونشونم سمنانه.نقل قول:
دیگه واسه ماها نمیخواد چیز ببافی که از خودت. بالا هم گفتم میخوای باور کن میخوای نکن.
برای من اصلا مهم نیست.
اتفاقا تو تاپیک ویترین خدمات ایرانسل هم بچه های سمنانی خیلی ازش تعریف کردند. برو یک نگاه بنداز.نقل قول:
همین آقا آرمانی که پستش بالا سر منه دو هفته پیش اومده تهران خونشونم سمنانه.
دیگه واسه ماها نمیخواد چیز ببافی که از خودت. بالا هم گفتم میخوای باور کن میخوای نکن.
برای من اصلا مهم نیست
وقتی آنتن درست حسابی نداره شما چجوری مکالمه میکنی.یا الان sms میزنی فردا 4تا sms بدست طرف میرسه بدون اینکه دلیوریش بیاد. فقط ایرانسل به ایرانسل یک کم بهتر جواب میده که زیاد به درد من نمیخوره.چون اکثر دوستام اپراتور اول دارند.نقل قول:
مهمترین مشکلی که همراه اولیها با ایرانسل دارن اینه که ایرانسل با همه مشکلاتش کلی امکانات رایگان و غیره داره.ما هستیم شما هی پول بریز به حلقوم افعی مخابرات تا گردنش کلفتر بشه.و مردم رو بیشتر بچاپه.ما که با کلی امکانات رایگان ایرانسل و سرویس هاش حال می کنیم.شما فقط با انتن دهیتون حال کنید.ما هم با مکالمه اس ام اس رایگان.
من که چیزی ندیدم. منظورت هوا که نبوده ؟؟؟؟؟؟
اینم جوابت:نقل قول:
من که چیزی ندیدم. منظورت هوا که نبوده ؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
alex_pk همکار انجمن موبایل پستهای اضافی را پاک کرده باسه همینم نمیتونی ببینشوننقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]