من كه قيمت كردم bf 1731 حدود 265 است تو كه داري اين قدر پول مي دي 1 بزرگترشو بخر مثل من اون هم وايد bw 1931 با قيمت 288 خيلي بهتره ..... مطمئن باش ضرر نمي كني مشخصاتش هم مثل همين bf 1731 است ....... bye
Printable View
من كه قيمت كردم bf 1731 حدود 265 است تو كه داري اين قدر پول مي دي 1 بزرگترشو بخر مثل من اون هم وايد bw 1931 با قيمت 288 خيلي بهتره ..... مطمئن باش ضرر نمي كني مشخصاتش هم مثل همين bf 1731 است ....... bye
من هم كاملاً با نظر دوست عزيزمون Imanprjr موافقم. مونيتور BW1931+ به نظر من بهترين انتخاب براي اين رنج قيمته. البته اگه تصميم خريد مونيتور وايد رو داشته باشي.- BF1931+ هم كه 19 اينچ همون مونيتوريه كه خودت گفتي قيمت 295 تومن داره كه اين هم خوبه.ولي بايد به جيبت نگاه كني ببيني چقدر داري و اصلاً چقدر مي خواي براي مونيتور خرج كني.
با با تو شیراز Bf1931+ حداکثر 280 تومنه اون وقت تو تهران چطوری 295 میگی؟ ولی وایدش ر و نمیدونم چنده؟تو تهران واید چنده بروبچ؟
Bw1931 رو من 270 هم دیدم.
دوستان من تا 300 هزار هم می توانم هزینه کنم
ولی در پست های قدیمی انجمن خواندم که مانیتور 19 باعث خستگی چشم میشه
در این مورد هم میشه یه کم توضیح بدین؟
همین طور مانیتور واید برای بازی ها ساپورت میشه؟؟
ممنونم
دوست عزيز شايد مونيتور BF1931+ كه شما گفته ايد گارانتي يونيكام است يا گارانتي ندارد. چون تا جايي كه من اطلاع دارم اين مونيتور اين قيمت را دارد. از سايت هاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيز مي توانيد به صحت اين قيمت پي ببريد. اين سايت ها قيمت روز قطعات را در تهران ارائه مي دهند. البته يكي دو تومن مي كشن روش.
از دوستانی که مانیتور واید دارن میشه منو یه کم در این باره راهنمیی کنن
بین سایز های
17
19
واید
کدام را پیشنهاد میدین
ممنونتون میشم
نظر من
Lg Lcd 1760tr
Lg Lcd 1960tr
به نظر من اصلا چشم رو خسته نمي كنه مانيتور 19 وايد من توي بازي در مدت 2 ساعت اصلا خستگي احساس نكردم بعد قيمتي كه گفتم 288 تومن با گارانتي سام سرويس.........فقط Bw 1931+
بعد توي اكثر بازي ها رزولوشن روي 1440*900 است كه بازي هاي جديد وايد رو ساپورت مي كنند كه فكر نكنم مشكل داشته باشه...در ضمن وايد توي بازي 1 حال ديگه مي ده....
یعنی بعد 2 ساعت چشمت خستگی پیدا میکنه؟نقل قول: