-
منم حدس زدم که اشتباه کرده باشین.
کارت صدام onboard هست و player های دیگه هم همینطوره. قبل اینکه مدیا پلیر رو پاک کنم، وقتی cd صوتی رو گذاشتم اجرا نکرد. اما زمانی که دوباره نصبش کردم، کار می کرد ولی بازم صدا نداشت.
خودمم قصد داشتم که دوباره ویندوز نصب کنم. حالا باز خبرشو میدم
ممنون
-
سلام دوست عزیزاین مشکل مربوط می شه به اختلالات سیستم عامل و شک نکنید با نصب مجدد ویندوز مشکل حل می شه ولی ما قصد داشتیم بدون نصب ویندوز مجدد این مشکل حل بشه
-
من هنوزم ویندوزمو پاک نکردم :31:
اگه کسی راه حل دیگه ای داره بگه.
تا 3.5 که فوتبال شروع میشه پاکش نمی کنم :31:
-
سلام
به این قسمت هم به نگاهی بکنید شاید از اینجا باشه
به کنترل پنل برید و روی sounds and audio device کلیک کنید و توی تب volume روی speaker volume کلیک کنید و از صفحه باز شده هر دو مقدار را روی high قرار دهید
-
ویندوزمو هم عوض کردم ، اما فایده نداشت :41:
تورو خدا یکی به دادم برسه :19:
یعنی اشکال از فیشه؟
باید چی کارش کنم؟! :13:
-
سلام
شاید از داخل BIOS کارت صدات Disable شده یه سری به BIOS بزنید
داخل دفترچه مادربرد تنظیمات مربوطه رو نوشته ، البته داخل BIOS پایین صفحه دکمه هایی رو معرفی کرده که یکی از اونا همچین چیزی نوشته Default.... اگه قسمت صدا رو پیدا نکردین با فشار این دکمه تنظیمات رو به صورت پیش فرض در بیارن و تغییرات رو Save کنید
امیدوارم درست بشه
بازم خبرشو بدین
-
برم ببینم چی میشه ...
------------------------------------
دو تا گزینه بیشتر نداشت : Auto و Disable
روی Auto تنظیم شده بود
-
سلام
الان کارت صدات نصبه؟ داخل Device Manager نگاه کنید ببینید در قسمت مربوط به کارت صدا نباید هیچ علامت سوالی وجود داشته باشه ، همین طور داخل Control Panel هم روی Sounds and Audio Devices کلیک کنید ببینید در تب Volume قسمت Device Volume فعاله ؟
-
-
سلام
با این اوصاف احتمال می دم از فیش روی مادر بردت باشه(فقط حدس میزنم مطمئن نیستم) چون داخل کامپیوتر همه چی درسته !!
به هر حال منتظر راهنمایی بقیه دوستان باش ، شرمنده که نتونستم کمک زیادی بکنم