خواهش می کنم نظر لطفتون فقط جهت اطلاع عرض کنم من چیزی ترجمه نکردم کار خودمه !نقل قول:
خواهش می کنم نظر لطفتون فقط جهت اطلاع عرض کنم من چیزی ترجمه نکردم کار خودمه !نقل قول:
من دانلود کردم، اما فایل ووردی که تبدیل به پی دی اف شده مشکل داره
سطور قروقاطی هستن
از کجا باید یفهمم چی به چیه؟
این همه کاربر تشکر که کردن یه نگاهی به سطور ننداختن
آقا هادی میشه درستش کنی؟
من خوشم اومد از این اموزش
ممنون
برای اولین کارت خیلی خوب بود
منتظر کارهای بعدیت هستیم
یا حق
والا حقیقتش من که اصلا PDF نکرده بودم فقط همینجوری بصصورت پست تایپ کردم و فرستام جناب شاهین خان زحمت PDF کردنشو کشیدن از ایشون بپرسید !نقل قول:
جدا" ...نقل قول:
خواهش می کنم نظر لطفتون فقط جهت اطلاع عرض کنم من چیزی ترجمه نکردم کار خودمه !
من این رو توی یک سایت خارجی دیده بودم ...
اونجا هم تو آموزش رو گذاشتی ...
آها .... منظورتون از ترجمه این بود که یعنی من این رو از یه Tutorial گرفتم و گذاشتم !!
نه ... اشتباه شد این Tutorial رو من از یکی از دوستام گرفته بودم که خودش فارسی بود و من چیزی رو ترجمه نکردم و فقط یکم توش تغییرات دادم و به زبان ساده تر بیان کردم.
آموزش تون عالی بود.
یه سئوال دارم ، البته شاید جاش اینجا نباشه؛ ولی اگه ممکنه بهم بگید چطور میشه تو فتوشاپ خطوط منحنی به صورت دلخواه کشید؟
آموزشي خوبي بود ممنون.
اتفاقا منم همين سوال دوستمون رو داشتم.اين طرحي رو كه شما گفته بوديد تا اونجايي كه بايد يك خط منحني بكشيم ادامه دادم ولي متاسفانه فقط از روي عكسا چون معلوم نبود چي تايپ كرديد همه خطوط برعكس نوشته شدن داخلPDF منظورم هست!!
البته من اين خط رو با ابزار Pen Tool مي كشم ولي موقعي كه به حالت سلكت درش مي يارم و داخلش رو پر مي كنم پيكسلاي اطراف خط خيلي بهم ريخته و نا ميزون مي شن! يعني اصن همچين نظمي رو كه شما داخل اموزشتون گذاشتين رو به خودش نمي گيره!
اگه امكان داره اون قسمتي رو كه بايد يه خط شكل دار بكشيم رو بيشتر توضيح بديد.
قبلا هم این موضوع مطرح شده بود و من هم جواب دادم که من این آموزش رو PDF نکردم مدیریت محترم گرافیک این کارو انجام دادن و دستشون هم درد نکنه ، احتمالا یه کاری رو بدلیل مشغله ای که دارن اشتباه انجام دادن .
بعد از انتخاب ابزار Pen باید اون رو در حالت Paths قرار بدید برای اینکار می تونید از منویی که اون بالا با انتخاب هر ابزار تغییر می کنه انجام بدید. روی یکنقطه کلیک کنید بعد روی نقطه دیگه ای به دلخواهتون درگ کنید و سعی کنید با این کار منحنی که دوست دارید بکشید حالا می خواد این منحنی شبیه منحنی که من کشیدم بشه یا نه
در ضمن لازم نیست که این ابزار به شکل سلکت دربیاد باید بعد از کشیدن منحنی روی منحنی رایت کلیک کرده و گزینه Stroke رو انتخاب کنید . از پنجره ی باز شده گزینه ی براش و تیک پایینیش رو هم میزنید . البته قبل از اینکار باید براش رو انتخاب کنید و و اونرو به اندازه ای که می خواید خطتون ضخامت داشته باشد Set کنید .
به همین راحتی منحنی ایجاد میشه حالا خیلی راحت استایلهایی که گفته شده رو اعمال کنید .
متشکرم ، هادی
سلام
بهر حال آقا هادي خيلي ممنون كه وقت گذاشتيد و سوالم رو جواب داديد.
بالاخره بعد از 3-4 ساعت كلنجار رفتن اين طرحو البته با كمك شما تونستم درست كنم. فقط يكم خودم دست كاريش كردم!
اگه امكان داره نظرتون رو بگيد.
بازم مچكر از راهنماييتون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]