حیف نیست که این تاپیک 448 روز از آخرین به روز رسانیش گذشته باشه؟ نمی دونم تاپیک دیگری تو این انجمن درباره freehand هست یا نه اگر نه فکر کنم دوباره این رو راه بندازیم بد نباشه.
Printable View
حیف نیست که این تاپیک 448 روز از آخرین به روز رسانیش گذشته باشه؟ نمی دونم تاپیک دیگری تو این انجمن درباره freehand هست یا نه اگر نه فکر کنم دوباره این رو راه بندازیم بد نباشه.
من غيبت داشتم !ولي انگار همه غيبت داشتن :دينقل قول:
سعي مي كنم اين تاپيك رو دوباره با كمك بچه ها راش بندازيم.
همون جور كه گفته بودم ! ميخوايم دوباره آموزش فري هند رو شروع كنيد. علاقه مندان تشريف بيارن.
=-=-=-=-=-=-=
با استفاده از كادر محاوره Preferences ميتوانيد نحوه عملكرد برنامه Freehand MX را كنترل كرده و پارامترهاي اجرايي و ساختاري برنامه را تنظيم كنيد.
از منوي Edit گزينه Preferences را انتخاب كنيد ، در اين صورت كادر محاوره Preferences ظاهر مي شود كه شامل ده زبانه است و هر كدام تنظيمات بخش هايي از برنامه را به عهده دارند.
توجه : براي كار با Preferences ، از كليد ميانبر Ctrl+U هم ميتوانيد استفاده كنيد.
در همه زبانه ها دكمه Defaults وجود دارد كه تنظيمات جاري را به حالت پيش فرض اوليه بر ميگرداند در زير به توضيح برخي از پارامترهاي مهم موجود در اين زبانه مي پردازيم:
1- زبانه General : تنظيمات عمومي در اين محل انجام مي گيرد.
- Undo's : تعداد Undoها را براي برگرداندن اعمال انجام شده به عقب تعيين مي كند كه بهتر است مقدار آن را افزايش دهيد.
توجه : Ctrl+Z كليد ميانبر Undo است.- Pick Distance : دامنه پرش را بر حسب پيكسل براي حركت دادن موضوعات انتخابي توسط كليدهاي جهت دار صفحه كليد تعيين مي كند كه هر چه مقدار آن كمتر باشد ،موضوعات با گام هاي كوچك تري جابجا مي شوند.
- Snap Distance : حداقل فاصله بين خطوط راهنما و موضوع درحال جابجايي را براي جذب شدن و چسبيدن به خط راهنما تعيين مي كند.
- Double-click enables transform handles : فعال بودن اين گزينه سبب مي شود كه اگر روي يك موضوع براي تغيير شكل آن ، دابل كليك كنيد ، دتسگيره هاي Transform در اطراف آن ظاهر شوند.
- Right mouse button magnification : با كليك راست ابزار Zoom فعال مي شود.
2- زبانه Object : تنظيمات مربوط به موضوعات و اشكال در اين محل انجام مي گيرد.
- Alt-drag copies paths : با فعال بودن اين گزينه ، نگه داشتن Alt و درگ موضوع باعث كپي شدن آن مي شود.
- Edit Locked object : با فعال بودن ايت گزينه ، خاصيت Fill و Stroke موضوعات قفل شده ( توسط فرمان Modify > Lock ) نيز قابل ويرايش خواهند بود.
- External Editors : با فعال بودن آن ميتوان يك برنامه ويرايشگر خارجي را براي فايل هايي كه وارد FreeHand مي شوند ،معرفي كرد.
- Default Line weights : اعدادي كه در اين كادر وارد مي شوند ، نشانگر ضخامت هاي از پيش تعريف شده براي ابزار Line هستند.
3- زبانه Text : پارامترهاي تنظيمي مربوط به متن را كنترل مي كند.
- Always use text editor : با فعال بودن اين گزينه ،در صورتي كه ابزار Type را برگزينيد و روي صفحه كليك كنيد يك كادر متني براي تايپ يا ويرايش متن مورد نظر باز مي شود.
- Display font preview : فعال بودن اين گزينه سبب مي شود كه وقتي فونتي را از منوي Fontانتخاب مي كنيد ، پيش نمايشي از آن نشان داده شود.
4- زبانه Document : تنظيمات مربوط به صفحات ايجاد شده در سند را كنترل مي كند.
- New Document template : با اين گزينه مي توان يك فايل دلخواه را انتخاب كرد تا در هنگام اجراي فرمان File > New صفحه جديد با فراخواني اين فايل ايجاد شود.
- Always Review unsaved documents upon Exit : با فعال بودن اين گزينه در هنگام خروج از برنامه ، كادري ظاهر مي شود كه اعلان مي كند تمام اسناد ذخيره نشده را ذخيره كنيد.
5- زبانه Import : تنظيمات مربوط به فايل هاي وارد شده به FreeHand را كنترل مي كند.
- Clipboard Paste format : با انتخاب فرمت هاي قابل پشتيباني توسط FreeHand در اين ليست، مي توان فايل اين گونه برنامه ها را از طريق كليپ برد ( Paste و Copy ) به FreeHand منتقل كرد.
6 زبانه export : پارامترهاي تنظيمي مربوط به فايل هاي صادر شده از FreeHand به برنامه هاي ديگر را كنترل مي كند.
- Bitmap Export: در اين قسمت مي توان ميزان Resolution و نرمي منحني ها را براي تصاوير پيكسلي در هنگام صدور تعيين كرد.
- Clipboard copy formats : با انتخاب اين گزينه ، FreeHand اطلاعات مورد نياز را براي فرمت هايي كه انتخاب مي كنيد ،در هنگام كپي و انتقال به حافظه موقت منتقل مي كند تا برنامه مقصد آن ها را به راحتي شناسايي كند.
7- زبانه Spelling: تنظيمات مربوط به تصحيح متون تايپ شده انگليسي را كنترل مي كند.
8- زبانه Color : پارامترهاي مروبط به نمايش رنگ ها را توسط مانيتور كنترل مي كند.
- Guide Color: تغيير رنگ خطوط راهنما
- Grid Color : تغيير رنگ خطوط شبكه اي
- Color Management : اين گزينه مديريت رنگ ها را توسط مانيتور انجام مي دهد يعني نحوه ظاهر شدن رنگها روي صفحه نمايش را تعيين مي كند.
در قسمت Monitor اگر گزينه None انتخاب شود ،رنگ هاي تصاوير به صورت RGB نمايش داده مي شوند ولي اگر گزينه Separation Printer انتخاب شود ، رنگ هاي پيش فرض رنگ هاي تصوير ب صورت CMYK نمايش داده ميشود.
9- Panel :تنظيمات مربوط به نحوه نمايش ابزار و پانل در اين قسمت انجام مي گيرد.
- Show Tooltips : فعال بودن اين گزينه باعث مي شود كه با مگه داشتن اشاره گر ماوس روي يك ابزار يا آيكن ،نام آن نمايش داده شود.
- Label Panel tabs with : با انتخاب Text در منوي بازشوي اين گزينه ، ميتوان در پانل جاري فقط نام زبانه هاي پانل را مشاهده كرد.
- با انتخاب Icon ،يك آيكن به عنوان نام زبانه پانل نشان داده مي شود.
- انتخاب Text and Icon،سبب نمايش نام به همراه آيكن در زبانه پانل مي شود.
10- زبانه Redraw: وضعيت پردازش تصاوير توسط مانيتور در اين محل كنترل مي شود.
- گزينه Enagle Anti-aliasing: فعال بودن اين گزينه ، منحني و لبه هاي موضوعات را حتي در زمان بزرگ نمايي نرم تر نشان مي دهد.
- Redraw while scrolling : براي بالابردن سرعت پردازش تصوير در حالت Preview، بهتر است اين گزينه غير فعال باشد ، در اين صورت وقتي توسط كليد هاي Sxroll ( كليد هاي پيمايش صفحه ) ، صفحه را جا به جا مي كنيد بعد از توقف ،تصوير پردازش مي شود يعني تصوير در حين Scroll قايل ديدن است.
لطفا كپي رايت رعايت شود.
میشه در سطح حرفه ای هم اموزش بزارید
دوستان من این نرم افزارو تهیه کردم اما بلد نیستم نصبش کنم
میشه راهنمایی کنید؟
ممنونم
آقا شرمنده تاپیکو بالا میارم!
ولی فردا امتحان دارم ، یه سوال پیش اومده:
یه مثلث با ابزار Line درست میکنیم،از منوی Modify گزینه ی Group رو میزنیم!
حالا میخام داخل اینو رنگ بزنم نمیشه ؟؟!