دوستان ممنون بابت راهنماییتون :11:
در سوال shahedi عزیز باید بگم که یوزر من بصورت Admin هستش و تنظیمات پاور تغییرى نکرده
دوست عزیز پس یعنى همونطور که Shahvand گرامى گفت احتمالا مشکل من از رم هستش؟:41:
Printable View
دوستان ممنون بابت راهنماییتون :11:
در سوال shahedi عزیز باید بگم که یوزر من بصورت Admin هستش و تنظیمات پاور تغییرى نکرده
دوست عزیز پس یعنى همونطور که Shahvand گرامى گفت احتمالا مشکل من از رم هستش؟:41:
نقل قول:
همیشه اینجور صفحه های آبی مشکل سخت افزاری نیست میتونید با تعویض رم شروع کنید یا تعویض ویندوز
Shahvand و shahedi عزیز:10: ممنون:11:
به راهنماییتون عمل کردم و مشکلم رو حل کردم ( مشکل از رم بود):31:
دیشب که رفته بودم خونه دوستم دیدم که وقتى میخوام منوى Help هر نرم افزارى رو ببینم قادر به نشون دادن توضیحات نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل به حدى بود که من نمیتونستم منوى License Agreement برنامه اى مثل Adobe Reader رو ببینم و....
همه قسمت هاى دیگه ویندوز مثل بلبل کار میکنه و مشکل فقط توى این قسمت هستکد:http://i23.tinypic.com/s6umas.jpg
------------------------------
سلام ببین مشکل از قسمت Help and Support Center options نباشه-
فکر کنم مشکل از Help and Support Center باشه چون هرچى سعى کردم وارد این بخش بشم نشد یعنى روش کلیک میکنى ولى هیچ اتفاقى نمیفته و صفحه اون باز نمیشه. حالا باید چیکار کرد؟:41:
شما hh.exeرا دارین؟نقل قول:
می تونید یک بار sfc/scannow را اجرا کنید.تا در صورتی که فایل معیوبه جایگزین بشه شما ببینید می تونید helpهای موجود در windows/help را ببینید یا خیر
دوست عزیز هم sfc/scannow و هم System Restore رو امتحان کردم ولى جواب نداد:41:
hh.exe دیگه چى بید؟:31:
من محتویات پوشه Help ویندوز رو میتونم ببینم فقط توضیحات بصورت صفحه سفید در میاد
شما ابتدا help and ...را باز کنید بعد option را از تولبار انتخاب کنید و سپس Change....در این بخش ببینید تیک مربوط به نمایش متن توضیحات علامت خورده باشه اگر مشکل از این بخش نبود...
یکی از این فایل هایی که می گم مشکل دارن:
winhlp32
winhelp
hh.exe
in windows folder
ببینید از محتویات سی دی نصب می تونید استخراج کنید
ایول دمت گرم :42: با راهنماییت مشکلم حل شد:7:نقل قول: