اينم 144 فيلتر ديگه براي فتوشاپ
سلام دوستان
اونايي كه حرص ----- و ابزار هاي فتوشاپ دارند يه چند تا ----- براشون ميخوام امروز بزارم (اي كاش امروز وقت داشتم و يه 70 , 80 تايي براتون پلاگين ميزاشتم خب عيبي نداره يه چند روز مسافرتم برگشتنم حتما براتون ميزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اصلا وقت نكردم براتون تصاويرش رو بزارم
ببخشيد
شايد برگشتم اصلاحش كردم
يا حق
Alienskin Plugins For Photoshop
ALIENSKIN PLUGINS FOR PHOTOSHOP
EYE CANDY 5.0 IMPACT
EYE CANDY 5.0 TEXTURE
EYE CANDY 5.0 NATURE
23.8Mb
کد:
http://rapidshare.de/files/5220306/ALIENSKIN_PLUGINS.zip.html
اینم 3 تا پلاگین گرون قیمت ! :biggrin:
يه آموزش ويدويي براي فتوشاپ
سلام دوستان ببخشيد چند روز نبودم
خب اين رو نميدونم جاش همينجاست يا نه در هر صورت من هم اينجا ميزارم و هم در تاپيك مربوط به آموزش فتوشاپ
آموزش ويدويي فتوشاپ از سايت ادوبي هستش
موفق باشيد يا حق
ديدن كار براش ها قبل از بار گزاري براش ها
سلام
نميدونم شما هم مثل من چندين هزار تا براش داريد و نميدونيد كدوم به دردتون ميخوره و براي انتخاب اونها و استفاده تون سر در گم شديد يا نه خب نگران نباشيد اين برنامه كم حجم به شما كمك ميكنه اول براشها را ببينيد و سپس براش هاي انتخابي خودتون رو در پوشه مخصوص براشها بار گزاري كنيد اون دسته از عزيزاني كه 480 براش براي فتوشاپ رو دانلود كردند ديگه لازم نيست اين رو دانلود كنند چون اين برنامه در فايل زيپ شده 480 براش وجود داره (اونايي كه تونستند 480 براش براي فتوشاپ رو دانلود كنند حتما فهميدند خيلي بيشتر از 480 براش هست دقيقا حساب نكردم ولي يكي از پوشه هاش فقط 400 براش داشت )
راستي دارم يه تعداد ليست براش هاي خيلي جالب رو براتون تهييه ميكنم كه انشاالله به همين زودي ها براتون ميزارم و چند آموزش در مورد نحوه كار با براش ها با مثال هاي عملي رو هم تهييه ميكنم و در آموزش فتوشاپ قرار ميدم اينو قول ميدم
اميد