نقل قول:
:18::18::18::18::18:
پول دوتا پیتزا رو بده به 30 تا فیلم (روزی یه فیلم !) ارزش نداره ؟!!
منم یه ساله گرفتم 70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
:18::18::18::18::18:
پول دوتا پیتزا رو بده به 30 تا فیلم (روزی یه فیلم !) ارزش نداره ؟!!
منم یه ساله گرفتم 70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:کد:http://www.rapidshare.ir/
در تکميل صحبت دوستان با اکانت پرويميوم تقريبا هيچ محدوديتي نداريد ( هر پنج روز 25 گیگابایت ) ميتونيد همزمان و با برنامههاي دانلود دانلوداتونو انجام بديد و هر چي فايل اپلود کنيد پاک نميشه و بلافاصله ميتونيد دانلود کنيد قيمتش حدودا ماهي 10 تومنه از نمايندگيش
به نظر من عاليه من هم سفارش دادم ببينيم چه حالي ميده با پريميم دانلود كنيم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیروز واسه یکی از بچه ها یه 1 ماهه درست کردم ولی بعدش گفت نمیخام. اگه کسی میخاد میتونم به
قیمت 7 هزار تومان بش بفر
ادم سرعتش باید 1 مگ باشه تا فیلم دانلود کنه !
از وقتی که رسید بانک رو فاکس میکنی چقدر طول میکشه تا جوابتو بدن؟
1 مگ ! چه خبره :18:نقل قول:
نه اتفاقا من با 128 توی 14 ساعت 256 توی 7 ساعت و الان 384 توی 4.5 ساعت فیلم و بازی و برنامه د.ل میکنم
اگه خیلی طالب چیزی بشم هم یه دی وی دی رو توی 24 ساعت د.ل میکنم
در کل واقعا می ارزه !!
نماینده رسمی شرکت در ایران!کد:www.rapidshare.ir
بهترین سایت برای تهیه تمام اکانتها و خرید و فروشها و از جمله تهیه اکانتهای راپید شیر با امتیاز و پوینت بالا به نظر من ایران کا رت هست.من الان 2 سالی میشه با این سایت کار میکنم خداوکیلی دمشون گرم.فورا تهیه میکنن و ساپورت هم اگر چه نیاز نداره ولی همیشه جوابگو هستن.
اگر قصد دارید اکانت راپید بگیرید حتما یه سر هم ایران کارت بزنید.این هم لینکش:
[html]www.irancart.com[/html]