-
ویندوز رو از ابتدا روی درایو فرمت شده نصب کن و بدون نصب نرم افزار دیگه ای فقط فتوشاپ رو نصب کن ازش تست بگیر ببین چطور میشه؟
اگه بازم نشد، ممکنم هست رمت با سی پی یو یا مین بورد یا هر دو از نظر سرعت باس سازگار نباشه. گاهی اینجوری پیش میاد. که باید رمتو عوض کنی.
در ضمن من با رم 256 تا بحال به این مشکل بر نخوردم.
-
سلام
سوال شما به نظر من 3 تا جواب داره
1- رم و سی پی یو شما کم باشه که بعید می دونم
2- قسمت Performance فوتوشاپ رو تنظیم نکردی یعنی اینکه به فوتوشاپ نگفتی فایل های Cach رو کجا ذخیره کنه باز یعنی چی؟
یعنی اینکه شما درایو ویندوزت :C هست. فوتوشاپ رو هم تو درایو :C نصب کردی! یک پوستر با حجم MB 300 رو باز می کنی! کار به همین جا ختم نمیشه که یک فایل 300 Mb ی می تونه تا 4 گیگابایت کش کنه یعنی توی همون درایو سی شما تا زمانی که فوتوشاپ بازه اون فایل هست. در نتیجه ممکنه درایو ویندوز پر بشه و نتونه سیستم عامل کار خودش رو بکنه و فوتوشاپ هم هتگ می کنه
Photoshop CS3-----> Edit--->Pereference-------->Performance
و خالی ترین درایو ها رو معرفی کن
3- اما ا ا ا ا ! مشکلی که به طور اتفاقی من کشف کردم در مورد photoshop cs3 با قسمت فونت مشکل داره
وقتی فوتوشاپ رو نصب کنی بعد از نصب cs3 فونت جدید بریزی مثلا میرعماد رو نصب کنی که 4 تا فونت اینستال کنه در فوتوشاپ به محض این که رو text کلیک کنی سیستم میترکه!
باید چی کار کرد؟
تنظیمات فوتوشاپ رو مثل عکس زیر انجام بدید و دعا رو فراموش نکنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
parslandgroup عزیز ممنونم فکر کنم حرف شما درست باشه آخه اصولآ من علاقه شدیدی به فونت های مختلف دارم و جدیدآ هم تعدادی فونت نصب کردم ....
بازم واسه توجهت یه دنیا ممنونم.......از راه دور می بوسمت...