دیگه کم لطفی نکنید . نوکیا در اون مقایسه بهتر از کا 850 گرفته !!!! ولی جی 600 خداییش شبیه همون دوربین کانن گرفته .
Printable View
دیگه کم لطفی نکنید . نوکیا در اون مقایسه بهتر از کا 850 گرفته !!!! ولی جی 600 خداییش شبیه همون دوربین کانن گرفته .
اون دوربین K850 هم 5 مگاپیکسل بود؟
تو این مقایسه هیچ شکی نیست که g600 عالی هست اما یک نکته عکسهای n95 راضی کننده نیست یک جورای غیر واقعی هست k850 قبلا من عکسهاشو در gsmarena دیده بودم عالی گرفته بود امااینجا نه اما در تاریکی عکسهای خوبی گرفته بوداما باز باید منتظر تولیدنهایی شد بعد نظر داد
منم خودم به ج 600 رای دادم
ولی توی چندتایی عکس ک850 بهتر بود
البته ج600 خیلی خوب بود
ن95 هم اصلآ
درسته عکسایه N95 که اصلا تو یه فاز دیگست نسبت به 3 دوربین دیگه و رنگاش خیلی با واقعیت اختلاف داره !نقل قول:
تو این مقایسه هیچ شکی نیست که g600 عالی هست اما یک نکته عکسهای n95 راضی کننده نیست یک جورای غیر واقعی هست k850 قبلا من عکسهاشو در gsmarena دیده بودم عالی گرفته بود امااینجا نه اما در تاریکی عکسهای خوبی گرفته بوداما باز باید منتظر تولیدنهایی شد بعد نظر داد
اما در مورد K850 واقعا به نظرم عکسایی که گرفته بود عجیب اومد و مسلما اصلا انتظار طرفدارایه سونی مثه منو براورده نکرده ! عکساش خیلی تار بود ( عکساش یه جوری بود انگار که لنز گوشی کثیف باشه یا ... ) ! ولی قطعا بهتره واستیم بعد از عرضه این گوشی به بازار بهتر میشه نظر داد... !
حق با شماستنقل قول:
گذاشتم
بچه ها بی معرفتی نکنید من خودم خیلی سونی اریکسون رو دوست دارم ولی واقعا k850 اون چیزی نیست که همه فکر میکردند
من همه عکسا رو دانلود کردم. اصلاً فکر نمی کردم که اینطور باشن.
سونی با گوشی کا850 واقعاً نشون داد که حرفی برای گفتن نداره.
G600 هم عالیه و جایی برای انتقاد باقی نذاشته.
ماشاا... هركي و هرجا دلشون خواسته نهايت سوء استفاده از نسخه بتا كا850 رو كردن.تا نسخه فول نياد انتخاب گزينه اشتباست.من كه فعلا راي نميدم
راستش تعجب میکنم که یه فریمور چطوری میتونه روی کیفیت دوربین تاثیر بزاره !!! اگه اینطوری بود که دائم فریمور برای دوربینهای دیجیتال میزاشتن که بهتر از دیروزشون عکس بگیره . ما کا 750 رو با اون همه تعریف دیدیم چطوری میگفت مثل همین کا 850 پر نویز و بی کیفیت .
آقا شهاب میتونی همه عکسها رو یه جا کنی برای دانلود بزاری تا برم کافی نت دانلود کنم !!! میتونی ؟؟؟