چرا بوت نشه وقتی لوگو مادربورد رو نشون داد کلید f8 رو فشار بدین با اون دستایه قشنگتون بد لیستی برای بوت شدن ظاهر میشه در کل یه چیز گفتم دوره هم باشیمنقل قول:
Printable View
چرا بوت نشه وقتی لوگو مادربورد رو نشون داد کلید f8 رو فشار بدین با اون دستایه قشنگتون بد لیستی برای بوت شدن ظاهر میشه در کل یه چیز گفتم دوره هم باشیمنقل قول:
داری با لپ تاپ Dell کار می کنی الان نه ؟ خوبه بگو دور هم هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا بوت نشه وقتی لوگو مادربورد رو نشون داد کلید f8 رو فشار بدین با اون دستایه قشنگتون بد لیستی برای بوت شدن ظاهر میشه در کل یه چیز گفتم دوره هم باشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ...
ولی این رویه مادربورد هایه Asus هم جواب میدهنقل قول:
فکر کنم تا اینجا دعوا نشه جفتمون بی خیال نمیشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]
سلام
آقا یه راه هم وجود داره از توی خود ویندوز که از طریق توی داس انجام میشه صد در صد هم عملیه
من خودم قبلا از توی فروم پیداش کردم ولی متاسفانه الان ندارمش ولی کار می کنه چون من خودم روی دو سه تا سیستم امتحانش کردم اگه پیدا شد یه خبری هم به ما بدید
یا حق
__________________________________________________ ___________________نقل قول:
تایید میشه منم تو مجله جوان کامپیوتر این دستورات رو که در داس وارد میکنی را دیدم و یه جایی یادداشت کردم
بفرما دختر خوب..نقل قول:
دستورات debug ؟
توضیح لطفا
c:/> debug (Enter)
o 70 10
o 71 10
9
1 . سیستم از روی چی بوت بشه و این دستور رو اجرا کنه وقتی بایوس پسورد داره ؟نقل قول:
c:/> debug (Enter)
o 70 10
o 71 10
9
2 . بایوس های مختلف دستور هاشون متفاوته نه ؟
3 . دختر خوب ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ...
چرا خالی ببندم دوست خوبم؟نقل قول:
حالا یه خالی بسته شما زیاد جدی نگیرین
میتونستم اصلا نگم در موردش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرقی فکر نمیکنم داشته باشه که..نقل قول:
1 . سیستم از روی چی بوت بشه و این دستور رو اجرا کنه وقتی بایوس پسورد داره ؟
2 . بایوس های مختلف دستور هاشون متفاوته نه ؟
3 . دختر خوب ؟!!!
تا بعد ...
البته من که خودم امتحان نکردم، ولی خیلی ها این دستور رو واسه روز مبادا به من پیشنهاد دادن.
خب دوست من اگه قرار باشه دست به سخت افزار نزاری که معقولا باید واایسی سیتستم لااقل تا داس بیاد و از همچین دستورایی استفاده کنی..
یا همونطوری که دوست بزرگوارمون فرمودن از طریق نرم افزار اینکارو بکنی.
حالا این دوستمون به نظرم این دستوری که من گفتم رو انجام بده، اونوقت بیاد اینجا نتیجه رو بگه.
====
یعنی دختر نیستی؟ من و باش میگفتم چرا این مدیر خانممون تو تاپیک خانم ها نمیاد چیزی بگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامپیوتر را به حالت MS DOS برگردانید و دستور DEBUG را اجرا کنید
0 برای مدلهای مختلف BIOS عبارات زیر را وارد کنید
AMI/AWARD BIOS
O 70 17
O 71 17
Q
PHOENIX BIOS
O 70 FF
O 71 17
Q
GENERIC
Invalidates CMOS RAM.
O 70 2E
O 71 FF
Q
توجه کنید که حرف اول برابرحرف "O " است نه عدد صفر.