اصلا گمون نکنم فروش بره. همه k800 میگیرن.
Printable View
اصلا گمون نکنم فروش بره. همه k800 میگیرن.
اصلا k790 وارد ایران نشد که بخواد فروش بره گفتن که k800 بهتره و فقط k800 وارد کردند
مثل w850 و w830 که وارد نشد
فقط 6233 خدایی صداش عالیه
دبلیو 880 ضخامتش 9.9 میلیمتر در صورتی که گوشی تاشو سامسونگ 9.6 میلیمتر ( یو 300 )تازه دبلیو 880 یه گوشیه شکلاتی میدونی گوشیه شکلاتی سامسونگ چند میلیمتر ؟؟؟ 5.9 میلیمتر اینقدر عجیبه که توی گینس ثبت شده به همراه بی 600 گوشیه 10 مگاپیکسلی و زد 370 باریکترین گوشیه 3g دار .نقل قول:
اگه به باریکی باشه دبلیو 880 هم باریکه و هم خوشکله.
سامسونگ آخه گوشی شد. من بودم چرا بعضی سنگ سامسونگ به سینه میزنند. البته من فقط یو 600 و دی900 رو قبول دارم . ولی اینا دلیل نمیشه آدم طرفدار یه کمپانی زپرتی بشه
فقط نوکی و سونی
سامسونگ اگه گوشیه نبود که اولا دوم نبودش دوما نمیتونست 3 تا 5 ماپیکسلی بزنه . نوکیا و سونی که یه دونه زدن فکر کردن وای چه کاری شاغی کردن . سامسونگ سال 2004 5 مگاپیکسلی داشت سال 2006 هم 10 مگاپیکسلی .
فقط نوکیا و سامسونگ .
این حرفهای رو کسی میزنه که درست چیزی نمیدونه و کم اورده . سامسونگ وقتی داره ال سی دی جداگونه تولید میکنه وقتی گوشی هم بزنه همه میگن خوب سامسونگ چون ال سی دی داره ال سی دی های گوشیش هم با کیفیت چون ام پی تری پلیر داره صدای گوشیاش مثل سونی اریکسون صدای قاشق چنگان نمیده !! سامسونگ خودش داره رم تولید میکنه پس رم های روی گوشیش عالیه . داره چیپ سازی میکنه و .....نقل قول:
بهنظر من كمپاني كه همه چيز مي زنه مثل سامسونگ و ال جي اصلا به درد نمي خوره. ولي نوكيا و سوني اريكسون كه فقط گوشي مي سازن خيلي بهترن .
پس P990i چي ؟!! تازه N95 هم سويه مگه ميشه يعني از K790 بهتره ! نه كاكا اين امار تو كت ما نميره حالا شايد iPhone به خاطر نداشتن بلوتوث قابل توجيه باشه ولي ديگه اين امار غير معقول هست
خون نجس خودت رو کثیف نکن , بذار با حال خودشون خوش باشند .نقل قول:
الان کمتر کسی هست که از قدرت سامسونگ و موتورولا توی تولید قطعات و تجهیزات الکترونیکی خبر نداشته باشه .
این نوکیا و سونی اریکسون که سنگشو اینقدر به سینه میزنند تولید به روش مونتاژ دارند .
یعنی از شرکتهای دیگه تجهیزات میخرند و سر هم میکنند . ولی سامسونگ و موتورولا برعکس , برای سایر شرکتها قطعه تولید میکنند
----------------
ولش کن بذار تو حال خودشون باشن
(اگه تو ایران بیاد) گوشی N95 در مقابل I830 سامسونگ اصلا حرفی برای گفتن نداره ( سوسک شدنش پیش کش ) . چه برسه به p990 . یه ذره چشمهارو باز کنید همه چیز N95 نیست , باور کنید اینقدر گوشی های قدرتمند و کارآمد توی دنیا هست که دیگه نگو .نقل قول:
اگر میشه لینک دقیق تری بدید چون من تو موبایل ریویو پیداش نکردم.
آدرس بده ما هم بریم اون ده میگی رو بخریم. :19::19::19:
یه گوشی سامسونگ بگو که مثل p1 باشه یا مثل ان 95 یا اصلا ان 93:31::31::26:
موتورولا رو قبول دارم ولی سامسونگ رو قبول ندارم به غیر از یو600 و دی900 اون
این حرفهای رو کسی میزنه که درست چیزی نمیدونه و کم اورده . سامسونگ وقتی داره ال سی دی جداگونه تولید میکنه وقتی گوشی هم بزنه همه میگن خوب سامسونگ چون ال سی دی داره ال سی دی های گوشیش هم با کیفیت چون ام پی تری پلیر داره صدای گوشیاش مثل سونی اریکسون صدای قاشق چنگان نمیده !! سامسونگ خودش داره رم تولید میکنه پس رم های روی گوشیش عالیه . داره چیپ سازی میکنه و .....[/quote]
اگه سامسونگ ام پی 3 میزنه سونی هم ام پی4 میزنه:31: لبتاپ میزنه .
در ضمن همه میدونن کیفیت صدای سونی حرف اول رو بین تمام گوشی ها میزنه.
نوکیا هم که واسه خودش شاخ هستش . و غول تمام گوشی ها هستش