-
با عرض سلام
دوست عزيز آقا احسان من C:\WINDOWS\system32\Tools\DelFolders.exe را سرچ كردم و وجود داشت و بازم ميگم كه چيزي در رجستري با نام DelFolders.exe موجود نيست.
ودر مورد رايت بمن هيچ پيامي بغير از اين كه ديسك پر يا قفل است نمي دهد در صورتي كه سي دي خام است و تا حالا در اون هيچي ريخته نشده حتي من از كامپيوتر همسايم استفاده كردم رايت انجام شد ولي در كامپيوتر من اين كار انجام نمي شود.
باتشكر از كمكتان ولي :19::19::19:
-
راستي اين نكته رو فراموش كردم لطفا لينكي را بمن بگويد كه بتوانم با سرعت 56 مودم يه آنتي ويروس خوب پيدا كنم شايد ويروس باشد و اون ويروس را نابود كنم
باتشكر
-
سلام
علی جان بالاخره وجود داشت یا نداشت اگه داره کل این آدرس رو از رجیستری پاک کن
برای رایت هم ورژن نرو رو عوض کن 7.5 به بعد استفاده کن
virtual memory رو هم زیاد کن
-
راستی آنتی ویروس قوی و نسبتا کم حجم nod32 هست
اینم لینک ورژن 2.7
کد:
http://rapidshare.com/files/58157300/NOD32_2.70.39_Fix.rar
Pass:
warezcafe.org
12mb
-
این لینک نسخه 3
ولی در مورد کرک شدنش شک دارم
کد:
http://rapidshare.com/files/57471916/NOD32_3.0.414___SN_by_MechoDownload.rar
pass :
MechoDownload
-
با عرض سلام
آقا احسان اول كه من گفتم مودم وخطي كه دارم بالاي 30 نمي تونه بره و منهم نمي تونم كه اون آنتي ويروس را دانلود كنم چون 16 ساعت طول مي كشه اگه مي توني كم حجم تر بده
بعد بعضي از دوستان ميگن كه اين امكان نداره كه در رجيستر نوشته نشده باشد اما اين حقيقت داره و من چيزي پيدا نكردم و نمي دونم كه بايد چه كنم
راستي من فايل DelFolders.exe را پاك كردم و دوباره ساختم و لي تنها تفاوتي كه كرد اين بود كه آن Error پاك شد ولي وقتي ويندوز بالا مي آيد فولدر DelFolders.exe باز مي شود ولي بازم نه در رجيستر ونه در start up نوشته شده است
در مورد رايتر اينكه گفتم من از خود ويندوز بدونه كمك استفاده مي كنم يعني از دكمه سمت چپ با نام
Write these files to CD
و من از هيچ برنامه اي براي رايت خوشم نمي ياد لطفا نگوييد كه از اين نرم افزار از اون نرم افزار براي رايت استفاده كنم.
باتشكر از كمك همه دوستان
-
سلام
هر چی شما بگی علی جان ما نیت خیر داشتیم
bye
-
سلام
آقا احسان چرا ناراحت ميشي خوب من يه فكري كردم شايد كمك كنه اگه مي توني آنتي ويروسهايي رو كه معرفي كردي به چند قسم مثلا به قسمت هاي 3مگا بايتي تقسيم كن و آپلود كن بعد هم بده تا استفاده كنم
باتشكر
-
هك adsl
دوستان با تشكر بعد از مدتها روزها ماه ها بالا خره درست شد
با تشكر و خسته نباشيد به هم دوستوم مخصوصا آقا احسان
باتشكر
-
دوستان با تشكر بعد از مدتها روزها ماه ها بالا خره درست شد
با تشكر و خسته نباشيد به هم دوستوم مخصوصا آقا احسان
باتشكر