چه خنده رو !
Printable View
چه خنده رو !
فعلا كه با همين تبليغاتش تونسته در عرض 10 ماه سه ميليون و خورده اي مشتري جذب كنه، جالبش اينه كه اكثر اين افراد سيم كارت اپراتور اول هم داشتن ولي رفتن ايرانسل هم خريدن!
بابا سریع تر باید این تاپیک بسته بشه چون اخر وعاقبتش فحش و دعوایه
من کاری با حرفاش ندارم ولی طرف واسه خودش بروبیای داره. یکسری از دوستان هستند که فقط کافیه بهشون بگی بالای چشم ایرانسل ابروهه جد در جد طرف رو جلوی چشمش میارند.
اگه سن بعضی ها قد بده میدونن که طرف زمانی که هنوز کامپیوتر تو ایران جا نیفتاده بود تو تلویزیون آموزش کامپیوتر و فرهنگ استفاده اش رو میداد.حالا از بقیه سوابقش بگذریم.
دلیلی نداره اگر یه استاد دانشگاه این حرف رو زده حرفش درست باشه کسی چه می دونه شاید با اومدن ایرانسل یه جوی ابی که از کنار خونش رد می شده حالا آبش قطع شده :31:
آدم بهتره به چیز هایی که می بینه اعتماد کنه من اولین باری که یه طرحی رو می بینم که انقدر به فکر ملته
1- قیمت رو کشیده پایین
2- این همه امکانات و تشویقی، جایزه ، خط مجانی دوم ، 10000 تومن شارژ ، که سر جمع حساب کنی همه چیز مجانی تموم میشه اگر از فردا هزینه مکالمه یا پیام کوتاه هم گرون بشه من ناراحت نیستم چون اونقدری استفاده کردم که بیشتر از این ها باید پولش رو می دادم :31:
3- توسعه سریعشه یک یا 2 ماه اولش که شهر ما اومده بود آنتش فول نبود کلی افراد ی که ایرانسل نداشتن هم نق می زدن که چرا اینجوری ، بدرد نمی خوره ............ ولی بسرعت انتنش فول شد (خدایا شکرت )
4- چند روز پیش به مدت 5 روز مکالمه و sms با تمام خطوط رایگان شده بود فکر نمی کنم هیچ کسی چنین خاطره خوشی رو تو عمرش فراموش کنه :27:
به هر حال هر طرحی که شروع میشه اگر بخواد کار برای ملت انجام بده منفعت یه عده به خطر می افته پس دشمن زیاد داره پس این چیز ها طبیعیه دیگه نمی دونن به چی باید گیر بدن :18:خدای من همه رو به راه راست هدایت کن
:40::40::40:ایرانسل بالا بری پایین بیای دوست داریم :40::40::40:
M Like Mother
خیلی قشنگ صحبت کردی و خیلی محترمانه سرش رو کوبیدی به طاق.... استاد کدوم دانشگاهی :31:
نقل قول:
بله سن من قد میده ... و یادمه و پای برنامه هاش هم بودم ... کسی منکر این نیست ... الان تو یه آموزشگاه کامپیوتر هم برید بچه های مخی هستند که در مورد آی تی .... اینترنت ... و مفاهیم دیگه کامپیوتر خیلی چیز حالی شونه .... اما آیا این آقا ... روانشناسی هم خونده ... آیا اقتصاد هم خونده ... آیا می تونه مدیر یک شرکت تبلیغاتی باشه .... عصب کشی دندون هم بلده !!!!....
در مورد تبلیغات ایرانسل اینطوری صحبت کردن یه کم بوی نا پختگی و حسادت میده ... یا از اون طرف میشه گفت طرف خیلی با کلاسه ... ولی شما باید برای این مردم و در این زمان و حال و روز نظر بدین ... نه تو رویا ها سیر کنین ... اینجا ایران است نوشته مرا در پی سی ورد می خوانید
خواهش می کنم ... استاد که نه ... شاگرد دانشگاه درد و رنجم ...نقل قول:
منم اول صحیتهام گفتم حرفاشو تایید نمیکنم ولی قرار نیست با آبروی طرف بازی کنید و هر چی دلتون میخواد سر یک موضوع بیخود بهش بگید.واقعا تعصب بیجا تا چه حد.
من خودم هم ایرانسل دارم . هم همراه اول کد یک . کسانی که کد یک دارن یادشون میاد همراه اول اولاش چیجوری بود ؟ ایرانسل الان سگش می ارزه به اون موقع همراه اول اصلا یهو دو روز قطع بود . به نظر شما پیشرفت ایرانسل تا الان بد بوده ؟
واقعا باید به این قشر فرهنگی تاسف خورد ( من بیسواد از اون بیشتر حالیمه ) .