دوستان منهم با این گاو صندوق مشکل دارم کمکنقل قول:
Printable View
دوستان منهم با این گاو صندوق مشکل دارم کمکنقل قول:
باید بر اساس اون داستانی که رو دیوار بود این رو حل کنی
که کار سختیه و من هنوز نفهیدم
تو نقشه طبقه دوم اتاق آخر راهرو رو برای من تو نقشه فلش دوطرفه زده یعنی بازه و وقتی امتحانش میکنم میگه it Won`t Budge یعنی اصلا باز نمیشه .... برای شما هم همین جوریه ؟
من شمع رو داخل دیگ انداختم و اجاق رو هم روشن کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده ....
سلام.
می بینم که بروبچ کارشون گیره...!!
می خواستم بگم که اصلاً تو اون گاوصندوق دنبال شانس نباشید که طبق محاسبات من 17280 حالت مختلف می تواند وجود داشته باشد!!!!!!!!!!!!
متین جون شمعو که آب کردی با انبرکی که از تو دستشویی سمت چپ پیدا از قابلمه ورش دار و یه کلید پیدا می کنی که تو اگه اونو تو دوستشویی وسطی بزنی برمی گردی به گذشته(شایدم آینده!!)
ولی اون گاوصندوق بی صاحاب شده من یکی که عین آدم حلش نمی کنم و یه روش ریاضی برای حلش گیری میارم...
هر چی می کشیم از اون 2 نفریه که رفته بودن به تپه،لششونو چپ و راست می دوییدن!!!
باید دو تا از چپ انتخاب بشه دو تا هم ازراست...
فکر کنم باید به تفاوت واژه های Twist و Turn توجه کنیم...
Twist مال چپی و Turn مال راستی...
من رفتم امتحان کنم
بچه ها پیدا کردم!!!!!!!!!
آخری - دو تا مونده با آخری- یکی مونده به آخری- سومی
!!!!
خواهش می کنم،تشویق نکنید!!!
ترشی نخورم یه چیزی می شم.
Trun یعنی راست
Twist یعنی چپ
pp8khat جان ایول
خودت یه پا سایلنت هیل بازی
واقعا بازی رو جالب ساختن معما های بازی سایلنت هیلیه و داستان بازی رو هم خوب گفتند
از konami بعید بود همچین بازی جالبی برای موبایل بسازه
اختیار دارید ابوالفضل جان...
نمی خوام داستان رو لو بدم اما کسی می دونه بعد از مرگ Ben باید کلید اون Old Cabinet رو که تو سالن غذا خوری هستش رو از کجا پیدا کرد؟؟؟؟؟؟
بابا تو ديگه كي هستي.؟!!!!! :دي خيلي جالب بود دكارت. حالا واقعا چه جوري جواب رو پيدا كردي؟ از روي اون نوشته؟
===
ben مي ميره؟ پس بازي چطوري ادامه پيدا مي كنه؟نقل قول:
نمی خوام داستان رو لو بدم اما کسی می دونه بعد از مرگ Ben باید کلید اون Old Cabinet رو که تو سالن غذا خوری هستش رو از کجا پیدا کرد؟؟؟؟؟؟
با نوشته حلش کردم (ولی اسمم pp8khatـه ها!!)
میگه ما Turn و Twist می کنیم..
یعنی Turn راست و Twist چپ...
میگه A long way to go یعنی راه زیادی مونده..یعنی اول راهیم..یعنی باید از مربع اول شمارش بشه...
می گه Six times we turn یعنی 6 بار برو راست که می شه مربع آخر و......
آره دیگه Ben می میره...خاک بر سر نتونست با اون تفنگش از خودش دفاع کنه(بی عرضه!!)...
ادامه بازی با یه دختره به اسم Moon هستش...
از Ben شوت تره!!!
دوستان توجه کنند!!!
از ادامه بازی از همین حالا صرف نظر کنید!زیرا در ادامه با معمایی رو برو می شوید که درباره مشق Moon به زبان فرانسوی هستش که یه عالمه غلط و غولوط داره!!!
تازه اگر هم فرانسوی بلد باشد نمی تونید کلمه ها رو تشخیص بدید که چی بودن!!!
من خودمو کشتم که با موتور های ترجمه بفهمم که چی نوشته ولی Moon بی سواد تقریباً یا همه ی لغت ها رو غلط املایی داره یا نگارشی یا...موتور زیر اکثر لغات خط قرمز می کشه(یعنی اشتباهن!)
حـــــیــــف!!!
بازیه خوبی بود!
این هم متن فرانسوی:(زیر 9 تا خط کشیده)
Et resedit qui erat mortuus et coepit loqui et dedit illum matri suae
امتحان کرده بودم ....مشکل این بود که در اجاق رو نبسته بودم ....نقل قول:
متین جون شمعو که آب کردی با انبرکی که از تو دستشویی سمت چپ پیدا از قابلمه ورش دار و یه کلید پیدا می کنی که تو اگه اونو تو دوستشویی وسطی بزنی برمی گردی به گذشته(شایدم آینده!!)
این که باید تو بازی عقبی راه بریم خیلی زد حاله ....