من هم با دوستان موافقم گاد آو وار صحنه های به یاد مندنی زیادی داره
Printable View
من هم با دوستان موافقم گاد آو وار صحنه های به یاد مندنی زیادی داره
اخرين مرحله gta iv
برای من دمو های بازی هارویست مونه که همیشه جلو چشمامه
تو پایان بازی که اونجا که مرده تروریسته میاد فرماندت رو می کشه بعد رفیقت برات اسلحه میندازه بعد تو مرد رو می کشی بعد روسها میرسن یکی میاد بالای سر فرماندت بهش شک و نفس مصنوعی میده واقعاً خیلی با حال بود ادم اشکش در میاد:41::19:
بعد از اون کال او 5 صحنه اخر که المانی بهت شلیک می کنه......
تو hitman:blood money مرحله اخر تو کلیسا که که هیتمن زنده میشه.....
و در call of duty 2 تو اون مرحله یکی مونده به اخر که از یه تپه سر سبز میریم بالا .وقتی از رو پرچین میپری به سمت تپه میری وقتی mg42شلیک می کنن و همرزمات می افتن میمیرن ادم یه حس عجبی بهش دست میده ادم از جنگ متنفر میشه.
برای من به یاد ماندنی ترین صحنه از یک بازی gears of war 2 بود.موقعی که dom به همسرش می رسه.در اصل بعد از اینکه در gears 2 جنگ دوباره شروع می شه.dom و همسرش از هم دور میشن.بعد وقتی که شما در نقش marcus fenix در بازی (که کنترل اون در تمام بازی با شماست)به همراه dom به اردوگاه زیرزمینی دشمن نفوذ می کنید.پس از بررسی کامپیوتر dom و marcus متوجه می شن که همسر dom در اینجا زندانی.جلو می رن و جایی رو که همسر dom زندانی هست پیدا می کنن.بعد از یک مبارزه ی جانانه. در سلول رو باز می کنید.همسر dom بیرون میاد و dom اونو بغل می کنه و به شدت خوشحاله.صحنه نورانی و ناگهان marcus به dom می گه مشکلی نیست و اون موقع صحنه کمی تاریک و گرفته می شه و dom می بینه که همسرش لاغر. شده.دیگه نمی تونه حرف بزنه.نمی بینه.و احساسشم رو تا حد زیادی از دست داده و dom فقط چند لحظه از شدت خوشحالی هنوز فکر میکرده که حال همسرش خوبه .فقط بهش می گه من متاسفم و به شدت گریه می کنه. خشم و انتقامی که توی چشمای dom بود و به وجود آمدن چنین صحنه ی زیبایی همیشه به یاد من می مونه
با تشکر از همه ی دوستان عزیز
devil may cry تمامی صحنه هاش جالبه و دیدنی مخصوصا صحنه هی آخر بازی و یک صحنه است وقتی می خواهی از روی پل رد بشی و وارد کاخ بشی یک دختره می یاد که من اون دمو را چند بار ناه کردم
آخ گفتي ... خيلي اين صحنش قشنگ بود خيلينقل قول:
برای من به یاد ماندنی ترین صحنه از یک بازی gears of war 2 بود.موقعی که dom به همسرش می رسه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Call of Duty 2 جنگ D-Day واقعا عظمت داشت مخصوصا اولش كه توي قايق بودي بعدش قايق منفجر ميشه و ...
به نظر من بیاد ماندنی ترین بازی ، cod4 مرحله که باید تو چمنها دراز بکشی تا افراد و تانکهای دشمن از کنار شما رد بشن.
واقعا صحنه هیجان انگیزی بود.این صحنه رو هیچ وقت یادم نمیری.
اینقدر واقعی بود که تپش قلبم بیشتر شد و دستام رو موس داشت میلرزید.
به نظر من اون قسمتی که توی Devil May Cry 3 دانته با ویرجیل میجنگه و میمیره ( که در واقع نمرد ) خیلی قشنگ بود!
همینطور توی نسخه ی 4ش موقعی که دانته میخواد با اون مجسمه بجنگه خیلی قشنگ بود کل دموهایی که با مجسمه ی جنگید قشنگ بود!
Devil may cry 4 هم سرشار از صحنه های به یاد ماندنی بود.