xbox های جدید در راه است.
این xbox ها که xbox 480 نام دارد قابلیت ایجاد فضای چهار بعدی در اتاق را دارد.
که دیگر نیازی به tv و monitor نیست.
Printable View
xbox های جدید در راه است.
این xbox ها که xbox 480 نام دارد قابلیت ایجاد فضای چهار بعدی در اتاق را دارد.
که دیگر نیازی به tv و monitor نیست.
دن هوسر اعلام کرد که قصد گذرندان تعطیلات خود را در Angel Pine دارد بنابراین کمپانی راکستار را به دست من سپرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من هم قصد دارم Ubi Soft Reflections رو بخرم با R* North ادغام کنم چه طوره؟:27:
خیلی خوبه بالاخره به آرزوت رسیدی . یه پیشنهاد خوب واست دارم، یه قرار داد با هم میبندیم تا GTA IV رو انحصاری واسه 360 من بسازی جوری که فقط رو دستگاه من اجرا شه !نقل قول:
راجع به قیمت هم نگران نباش به توافق میرسیم، پیشنهادی بهت میکنم که نتونی رد کنی !
نقل قول:
شرمنده قبلا یک پیشنهاد بهم داده شد که نتونستم رد کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون X360 کپی خوره تمام بازی R* North و Ubi Reflections رو برای PS3 عرضه میکنم.
جیدا رایموند رو هم انداختم بیرون و توی هسته ی Assassin's Creed یک تغییر اساسی دادم.:21:
الان الطایر برای خانواده ی مافیایی الهشم کار میکنه و شما میتونید آدمها رو به خدمت بگیرید و سوارشون بشید:27:
Clothing Style هم قابل تغییره شما میتونید از میون 400تا جامه و ردا و مندیل بازی یکدونه رو به سلیقه ی خودتون بر گزینید.:39:
پدرم مدیریت شرکت Ea Sports را به من سپرد
پس با این حساب بعد از فیفا 08 منتظر فوتبالی ادغام شده از فیفا و یوفا باشید
حاضرم با تمام تولیدکننده های تمام کنسول ها قرارداد ببندم
این بازی برای تمام کنسول ها ساخته میشود
منتظر اخبار بعدی باشید ...
ea game در خبرهای بازی های سال 2008 اعلام کرد که در اواسط سال 2008 بازی دکتر محمود احمدی نژاد ساخته می شود . داستان بازی از این قرار است که شما به طور سوم شخص به جای شخصیت احمدی نژاد هستید و شخصا به جنگ امریکا می روید و همه آنها را نابود می کنید . غول آخر بازی هم جرج بوش هست !
کمپانی راکستار اعلام کرد:
بازی GTA M ، هزارمین شماره از سری جیتیای
در سال 3K میلادی عرضه خواهد شد.
تاریخ دقیق عرضه هنوز معلوم نیست، ولی امکان به تعویق افتادن آن وجود دارد.
گفتنی است کار ساخت این بازی بصورت زیرزمینی
از سال 1996 توسط استودیوی Rockstar SouthEast آغاز شده است.
دن هوسر نه دن هو یزر سوتی رو حال کردی:21: gta vcs و gta lcs رو واسه پی سی ریلیز کنی یادت نره ها راستی آواترت چقدر شبیه تامی هستش:46:نقل قول:
حاظرم باهات همکاری کنم تا بازی فیفای جدید شرکت رو برای این کنسول تخیلی بسازم
طبق آخرين اخبار اعلام شده. برای ساخت بازی معروف و بسيار بزرگ Crysisاز موتوری که ایرانی ها در بازی "نجات بندر" استفاده کرده اند استفاده خواهد شد.
رئيس شرکت CryTekاعلام کرد که از این موتور قدرت مند که چيزی از Unreal Engine3.0کم نداره بلکه اضافه هم داره برای پردازش های فيزيکی استفاده خواهيم کرد.