تائید میشهنقل قول:
البته نه به خشونت شما
Printable View
تائید میشهنقل قول:
البته نه به خشونت شما
آهان فکر اونجاشو نکرده بودم ...نقل قول:
راستی بعضی از رفیقام سیمکارت اعتباری داره میگه که وقتی صفحه باز میکن از اعتبارم کم نمیشه ... قضیه چیه ...؟
هیچ فرقی نمیکنه
وقتی صفحه باز بشه یعنی اطلاعات از اینترنت میاد دیگه یعنی همون دانلود مطلب
بازم پول حساب میشه
نه من که خشن نبودم !! فقط جملم تاکیدی بود !!نقل قول:
دوستان ایرانسل کاری به دانلود نداره فقط هزینه ها رو بر اساس ترانسفر هر کیلو بایت حساب می کنه وقتی شما یه سایت رو باز می کنید با توجه به سنگین یا سبک بودن سایت یه میزانی اطلاعات دریافت می کنید
برای مثال شما همین الان نوار سمت چپ پایین رو کامپیوترهایی که روشن خاموش می شن(موقعی که به انترنت وصلی) نگاه کنی می بینی که داری فایل ترانسفر می کنی هم resieve و هم send
امیدوارم تونسته باشم توجیه کنم شما رو
تایید میشه ...:46:نقل قول:
بعضی از بچه های فامیل ما ( 12 تا 16 ساله ) هی میگن اینترنت ایرانسل مجانیه ... وقتی دانلود کنی پول میفته! ... من خیلی باهاشون بحث کردم و مفاهیم اولیه اینترنت رو یادشون دادم آخر یکی شون قبول نکرد و با ایرانسل رفت تو سایت های مختلف و همچین بلایی سرش اومد:21: ...
خدایا ... دیگه حوصله توضیح ندارم :41:... هر کی هر کاری میکنه میگه تقصیره ایرانسله ...
پس فردا پدر مادرهایی که بچه هاشون تو کنکور قبول نشدن میگن تقصیره ایرانسله ... چون SMS رو مجانی کرد ... بچه ها هم همش SMS بازی کردن ... :27::21::27::21::27::21:
یه توصیه ی کوچیک هم من میکنم.
تو اکثر گوشی ها گزینه ای وجود داره که با انتخاب اون عکسها و فلشهای سایت ها لود نمیشه و باعث میشه که هزینه ی کمتری بپردازید.
در ضمن سعی کنید از سایت های مخصوص wap استفاده کنید.
در مورد wap میشه توضیح کاملتری بدی؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دائمی ها تا 50 هزار تومن جا دارن که خط تا چند ماه قطع نمیشه، میتونه نصفش رو بده، بعد یه کمی صبر کنه و بقیش رو بده، البته اگه شماره رو لازم داره وگرنه الان با 120-130 میشه یه خط دائمی ایرانسل گرفت که 50 هزار تومن هم روش داره
هم ارسال هم دریافت حساب میشه
از OperaMini استفاده کنید که سایت رو حسابی فشرده میکنه