من هیچ دوستی ندارم:45::37:
لعنت به این زندگی :2:
Printable View
من هیچ دوستی ندارم:45::37:
لعنت به این زندگی :2:
همه دوست منن به جز یک نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین با شناسه ی خودت حرف بزن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
......:2::2: ......
تا به اینجا از یحیی و سینا ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوسفند جون من فدای تو بشم با محبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم توp30 جیگرطلا زیاد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قربونه همگیشون میرم همه رفیقای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکه یکن:
snowy_winter-فری جون-گوسفند-راه کویر-parinaz571-nazanin_rose-braveheart-bb
ومادر معنوی TEC البته من همه بچه های p30 رو دوست دارم!!!
جواد جان خودم از این به بعد دوستتم اصلا ناراحت نباشنقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگو ببینم مایه داری یا نه ؟:21::31:
اگه مایه دار بودم که الان هزار تا دوست داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جواد جان خودم از این به بعد دوستتم اصلا ناراحت نباش
حالا بگو ببینم مایه داری یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین دوست من mr.k2 هست
من همه رو دوست دارم به جر یک نفر !!!!!!!!
البته یکی رو از همه بیشتر دوست دارم !!!!!:11:
من چندتا دوسته خوب دارم
خودشون مي دونن كه منظورم اوناست
نقل قول:
نوشته شده توسط javad_raouf_danger [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يانگوم كه هست:27:
جداً مي خواستي تيتر رو BOLD بنويسي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهترین دوستت تو p30 کیه؟