پوست صورت من بسیار چربه بطوریکه این چربی باعث تیرگی پوستم میشه و هر روز مجبورم چندین بار صورتم را با صابون بشویم.با این حال باز هم فایده نمی کند.نظر شما چیست؟
Printable View
پوست صورت من بسیار چربه بطوریکه این چربی باعث تیرگی پوستم میشه و هر روز مجبورم چندین بار صورتم را با صابون بشویم.با این حال باز هم فایده نمی کند.نظر شما چیست؟
پوست چرب نوعی از انواع پوست به شمار میرود و بیماری محسوب نمیشود .نقل قول:
معمولاً پس از بلوغ بخاطر افزایش فعالیت غدد چربی (سباسه) این وضعیت بارز میشود .
پوستهای چرب بیشتر دچار آکنه و جوشهای جوانی میشوند ولی پیری هم در آنها کمتر و دیرتر مشهود است !
تنها راه خلاصی از چربی پوست شستشوی چند باره ( برحسب شدت چربی ) با شوینده های خنثی و ملایم است . ( با صابون حمام و دستشوئی و رختشوئی و پودر لباس شوئی و مایع دستشوئی یا ظرفشوئی نباید صورت را شست ! )
اگر پیدا کنید صابون داو ( Dove) اصل بسیار مناسب است.
موفق باشید
دکتر عزیزنقل قول:
پوست صورت من پس از شستشو بسیار سفید هستش.ولی بعد از مدتی کم کم تیره میشه...علتش هم عرق کردن هست و چربی بیش از حدپوست من هستش.نوع پوست من هم بسیار چرب و پر از جوش های جوانی هستش (زیر پوستی و بزرگ)به علت اینکه فوتبالیست هم هستم (!) خیلی عرق میکنم و در معرض آفتاب شدید هم هستم...
برای شستن پوست هم از صابون خرچنگ استفاده میکنم ولی چون کمی پوست صورتم رو میسوزونه چند مدتی هست قطعش کردم.
برای شستشو صورت که چربی پوستم رو ببره و همچنین جوش هایم از بین بره چه چیزی و با چه مارکی پیشنهاد میکنید؟
اگه از دست این جوش ها خلاص بشم واقعا من رو مدیونه خود کردی دکتر جون...
دوست عزیز جناب Feli
اگر جوشهایتان شدید و بزرگ هستند حتماً به یک متخصص پوست مراجعه کنید . اکنون داروهای جدیدی در اختیار این متخصصان هست که برای درمان این نوع جوشها بسیار مفید است . برای جلوگیری از خوددرمانی نامی از داروهای مذکور نمی برم!
من صابون خرچنگ و کوسه و هزارپا و ... نمی شناسم ! باید بدانید که بسیاری از این صابونهای موجود در بازار تجاری - تقلبی و به هدف سرکیسه کردن خلق الله ساخته شده اند!!!
صابونهای استانداردی در طب وجود دارند که در کتب اصلی ما به آنها اشاره شده مانند صابون بچه جانسون ، داو ، صابون گلیسرین . البته انواع اصلی مورد تائید است نه تقلبی هائی که سنگ بازار هستند .
پی نوشت :
تیره شدن پوست های چرب کمی به خاطر آلودگی های هواست - بخصوص دود ماشینها - که در چربی حل میشود . اما مقدار بیشتری بدلیل اکسید شدن چربیهای آزاد شده در سطح پوست است .
جای نگرانی نیست . همانطور که خودتان هم اشاره کرده اید باشستن تمیز می شود .
ممنون
ولی با چی بشورم صورتم رو؟
صابون داو اصل (صورتی یا سفید ) یا صابون بچه جانسون انگلیسی اصل !نقل قول:
از محلول ها شستشو استفاده نکنم؟
مثل چی ؟نقل قول:
نمونه اش را نام ببرید !
من تازكيا پوست صورتم پره چربي زير جلدي شده چه كار مي تونم بكنم :41:
صابون خرچنگ بهترین صابونهنقل قول:
البته اصلش