اره منم فكر نميكنم مخابرات ايران انقدر ببخشيد عرضه داشته باشه كه بتونه تا اخر امسال راه بندازه !!
اره منم فكر نميكنم مخابرات ايران انقدر ببخشيد عرضه داشته باشه كه بتونه تا اخر امسال راه بندازه !!
دادنش که میده ! ولی دیر !
اگه تا ساله 1390 زنده مونديم gprs مخابراتم ميبينيم
اینشالاه 100000000000000000000 سال دیگه منتظر باشید تا خبرشو بدن
بعدشم این اینترنت چه فایده ای داره یه دقیقه ازش استفاده کنی یه قبض سرسام اور برات میاد اخرشم به هیچ نتیجه ای نمیرسی
اتفاقا جالبه استفاده از اینترنت توی گوشی .
حداقل اینه که ایمیلهای کاری رو هر جا که باشی میتونی چک کنی .
من خودم به این قضیه خیلی احتیاج دارم ( توی محل کارم با ایمیل زیاد کار میکنم و زمانهای زیادی هم خارج از دفتر هستم ولی وقتی هم که بیرون هستم نگران چیزی نیستم )
این یک طرف قضیه , طرف دوم پشتیبانی آنلاین گوشی هست , اگه ثبت نام بکنید ( توی سایتهای پشتیبانی سازنده گوشی )
همین چند وقت پیش انتخاب واحد داشتم , یهو اینترنت دفتر پرید , تنها راه چاره یا کافی نت بود یا گوشی , اولی که شلوغ بود دومی رو امتحان کردم ( گوشی رو به سیستم وصل کردم ) , اتفاقا سرعت فوق العاده ای داشت .
دوستان سلامنقل قول:
خبرشو که دادن تو این همه مدت باید منتظر اومدنش باشیم
اینش مهم نیست مهم پولی که بابت این سرویس از مردم میخوان بگیرن
خدا به خیر کنه
چه تعرفه ای میخوان بزارن
مطمئن باش برای اینکه بازار ایرانسل رو کساد کنند یا به اصطلاح نونشو آجر کنند از ایرنسل ارزونتر حساب میکنند , دیگه سازمان تنظیم مقررات و شورای فلان و این چیزها براشون بچه بازیه .
آره توی مواقع ضروری خیلی بدرد میخوره(اگه وصل باشه...مشکلات شبکه رو میگم)نقل قول:
ولی این تب و تابش همش هفته اوله...مخابراتم که مجانی نمیده....یه کم اولاش خرجتون میره بالا!
نقل قول:نه دیگه اینقدرا!نقل قول:
فکر کنم همون 15 بده.این مخابرات رقابت سالم بلد نیست!!!!!!
فقط بلده ایرانسلو خراب کنه...ولی بعضی وقتها خوب میکنه!اون تبلیغش هست که طرف تو سکو نفتیه ها!با اینکه عمرا موبایل معمولی اونجا آنتن بده ولی دست گذاشته رو نقطه ضعف ایرانسل!خیلی حال کردم...
میگفتم...مخابرات فقط رقابت کثیف میکنه!این چیزا سرش نمیشه!!
البته یه نظریه ای هم هست که میگه امکانش بالاست که تعرفش از ایرانسل بیشتر باشه.
چون با یه کم حساب کتاب مشخص میشه که در حال حاضر تعرفه ایرانسل از مخابرات کمتره به شرطی که گول ظاهر 447 ریال و 499 ریالو نخورید و حساب کنید!تعرفه هاشو با هم مقایسه کنید.
به هر حال من که چشم آب نمیخوره راه بیفته ولی اگه راه بیفته ام ام اس ایرانسلم راه میفته و ما هم خوشحال میشیم به مخابراتی ها ام ام اس بزنیم!!!