دوست عزیز امین جان عکس پشت Plane نیست Environment هستش. ممنون ازت.
Printable View
دوست عزیز امین جان عکس پشت Plane نیست Environment هستش. ممنون ازت.
Cpu:Intel Celeron 2.8
Ram:512 Kingston
Graphic:NVIDIA Geforce 6200 256 mgbyte
راستی Speaker خیلی مهمه :31:
خیلی ممنون رفیق ...نقل قول:
بقیه اساتید نمیخوان نظر بدن ؟
آقا سجاد واقعا خسته نباشی کارت عالیه ولی به نظر من environment هم چین جالب نیست و من دقت کردم و دیدم یک دریاچه هست انگار که خونه روی دریاچه هست می تونستی یک plane را پشت پنجره بزاری و از اون پنجره فاصلش بدی یا خودت یک محیط ساده براش بسازی
ضمنا من یک سوال هم داشتم اونم اینکه شما با vray رندر می گیری یا mentalray و خواستم ببینم برای رندر گیری از دکوراسیون داخلی کدومشون بهتر است ممنون
نقل قول:
اول از همه باید ازت تشکر کنم که وقت گذاشتی. دوست عزیز راستش با منتال ری هم میشه مثه vray رندر گرفت
ولی تنظیمات اون خیلی پیچیدست. من اینو با vray رندر گرفتم. در مورد Environment هم کاملا حق با شماست.
شما به بزرگی خودتون ببخشید. اگر میخوای رندر خوبی داشته باشی با تنظیمات آسون vray و اگر هم میخوای
بازهم رندر خوبی داشته باشی ولی این دفعه با تنظیمات پیچیده ر منتال ری البته یه آدم عاقل میره دنبال vray بازم
میگم بستگی به کاری که میخوای بکنی داره. در آخر هم مجدد ازت ممنونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو با منتال ری رندر گرفته ...
اگه اموزش منتال ری رو هم داری ممنون میشم بذاری.
interior_design ، من از V-ray مخصوص راینو استفاده میکنم ... میتونی بگی بهترین تنظیمات برای زیبا تر شدن رندر چیه تو Vray ?! مثلا در مورد GI و طریقه رندر گرفتن مثل Photon یا Quasi توضیح بدی ؟!
آقا من که جای شاگرد شمام, چشم حتما.نقل قول:
عرضم به حضور شما که شما اگه رندر خوبی میخوای این تنظیمات رو اعمال کن:
Rendering==>Render==>Renderer==>Global-Swiches(Type=Adaptive QMC),Antialiasing Sampler=Mitchell-Netravali)
Indirect Illumination==>On==>Gi Engine دومی رو Light Cash==>
Irradiance Map==>Current Preset=Low==>HSph.Subdivs=30==>Show Calc. Phase رو تیک بزن
Light Cash==>SubDivs=500==>Sho Calc. Phase رو تیک بزن
Environment==>Skilight==>رنگ سفید انتخاب کن
Environment==>Reflection/Refraction==>رنگ سفید انتخاب کن
Color Mapping==>Type=Exponential
درود:
IT'S BEAUTIFUL
کار خوبی هستش لذت بردم.:20:
از بابت نمای کلی و فایل ممنون دوست عزیز این طوری دیگه حرف و مشکلی پیش نمیاد.
علاوه بر چیز هایی که دوستان اشاره کردند:3 تا لامپ بالایی طبیعی نیست و نورش خیلی زیاده.
اگر کاناپه ها یکم بیشتر Smooth می شودن بهتر بود.
منتظر کارهای بعدی هستیم.