وای خدا ...
زیباترین گوشی عمرم N81
واقعا" شاهکاره ، این 8800 چی بود ؟؟؟
Printable View
وای خدا ...
زیباترین گوشی عمرم N81
واقعا" شاهکاره ، این 8800 چی بود ؟؟؟
نوكيا با ارائه اين دو گوشي نشان داد كه در طراحي هم حرفي براي گفتن داره و مي تونه مثل ال جي و سوني اريكسون گوشي زيبا ولي با امكانات عالي و هوشمند رو ارائه بده:46: به نظر من 81 از لحاظ طراحي و زيبايي عاليه فقط حيف كه دوربينش رو 2 گذاشتن :13:نقل قول:
95 هم هم ظاهرش بهتر شده و هم اينكه ظاهرا نوكيا مشكلات نرم افزاري فعلي 95 رو در اون حل كرده و با 8 گيگ مموري اون ميشه لذت برد!!!
اتفاقا من خیلی خیلی خوشحالم که دوربین 2 مگ گذاشته !!!!نقل قول:
به نظر من 81 از لحاظ طراحي و زيبايي عاليه فقط حيف كه دوربينش رو 2 گذاشتن
چون قیمتش پایین می یاد و زودتر می شه این گوشی رو خریداری کرد !!! :d
آره یه جورایی خوب شد که 2 گذاشتن چون این گوشی برای موزیک تولید شده و یه دوربین خوبه خوب هم اگه می خواستن بزارن قیمتش میرفت بالا بعدشم این شرکت ها خیلی خیلی زرنگ تر از این حرفا هستن اگه یه دوربین 5 هم میذاشتن دیگه کسی ان 95 8 گیگ نمی خرید و کلآ فروش دیگر گوشی های این شرکت می رفت پایین چون دیگه بیشتر از 8 گیگ روم و 5 مگاپیکسل دوربین و 16 میلیون رنگ صفحه و سیستم عامل سیمبیان چیزه دیگه ایی هم احتیاج هست؟
راستی نباید از 6555 هم گذشت این هم تولید جدید این شرکت هستش که طراحیش به نظر من خیلی قشنگه و عکسشو براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بگید قیمت این گوشی ها چه قیمت است:
Nokia N81
5310
5610 XpressMusic
چند تا سایت قیمت را نوشته:آیا 5610 بهتر از 5700 استکد:http://www.digitaltechnews.com/news/2007/08/nokia-n81-nokia.html
همچین مقایسه ای رو نمی شه به این زودی کرد...باید صبر کنیم سایت های بررسی حرفه ای از جمله موبایل ریوو در موردش مقاله بنویسند...نقل قول:
آیا 5610 بهتر از 5700 است
بچه ها دقت كنيد كه ان81 در دومدل عرضه ميشه..يكي معمولي كه همراه با 2 گيگ ميكرو اس.دي هست و يكي با 8 گيگ حافظه داخلي
پسر 5700 تمام مشکی...چی شده...یهو بزنه دوربینشو عوض کنن...چی میشه