راست ميگه ميگن اينجا هر كي اخطار بگيره بهش حقوق و مزايا تعلق ميگيره.:20: چه فروم خوبي....ولي من تا حالا امتحان نكردم.نقل قول:
Printable View
راست ميگه ميگن اينجا هر كي اخطار بگيره بهش حقوق و مزايا تعلق ميگيره.:20: چه فروم خوبي....ولي من تا حالا امتحان نكردم.نقل قول:
سلام، من هم عضویت شما دوستای خوبم رو تبریک میگم! به صمیمی ترین فروم پارسی زبان خوش اومدین!
تنها چیز هایی که به ذهنم میرسه همیناست:
1- نیازی به عضو شدن در هر زیرشاخه نیست! به راحتی میتونین تو هر قسمت که دوست دارین پست بدین یا تاپیک ایجاد کنید.
2- قبل از فعالیت در هر بخشی اول قوانین کلی سایت رو بخونید و سپس قوانین همون انجمن خاص رو بخونید!
3- در تمامی قسمت های انجمن به جز "انجمن زبان انگلیسی" باید فارسی بنویسید!
4- قبل از ایجاد کردن هر تاپیک و یا پرسیدن هر سوال ابتدا جستجو کنید که قبلا موجود نباشه!
5- به کاربری یا مدیری توهین نکنید! خیلی خطرناکه حسن!
6- پست بیهوده ندید! در جای مناسب خودش پست بدید! کیفیت مهمتر از کمیته!
7- پست ها در انجمن متفرقه و خبرها شمرده(حساب) نمیشه! البته تعداد پست به هیچ وجه مهم نیست!
8- ترجیحا بحث سیاسی،مذهبی و مدیریتی ممنوع! (اینو دوستانه میگم!)
9- برای پاسخ دادن به سوال بعدی احتمالی شما:
20 پست ....................> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
200 پست...................> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500 پست...................> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1000 پست ................> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2500 پست ...............> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوص مدیران و همکاران..> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- همیشه شاد و موفق باشید!
نقل قول:
ولی من امتحان کردم اونمن2 تا انقده خوبه:8:....خوب حقوقی داره مخصوصا اگه بن بشی که دیگه عالیه:40:.......من میگم از همین الان تلاش کن برای بن شدن:27::21: