-
روش 3
در این روش شما احتیاج به نرم افزارهای Tz Copy Protection و Ultra Iso دارید
بعد از ایمیج گرفتن ایمیج سیدی رو در iso buster یا ultra iso باز کن
تمام فایل هایی رو که هجمشون کم است رو از ایمیج بکش بیرون و اون هایی رو که هجمشون زیاده رو هیچ کاری نکن
بعد اون فایل های بیرون کشیده شده رو بریز در Ultra Iso و (خوب توجه کن) مثلا یه فایله txt می زاری توی ultra iso
و اون رو هم اسم فایل های حجیم می کنی مثلا CD-COPS.dll و تا آخر این کار رو می کنی تا هم اسمه همه فایل های حجیم در Ultra Iso باشد(به جز اون فایل 4 گیگی)
سپس ایمیج رو با فرمت Bin,Cue سیو کن
بعدا نرم افزار tz رو بازکن و فایله cue رو در اون قرار بده
حالا دو باره ایمیج رو در ایزوباستر باز کن و به حجم اون فایل های حجیم که به بایت نوشته شده اند توجه کن و اون فایل ها رو در tz به همون حجم برسون توجه کن که حتی یه بایتم نباید اشتباه کنی
امیدوارم متوجه شده باشی
-
دوست عزيز وقتي سي دي را نگاه مي كنم و با ايزو باستر نگاه مي كنممحتويات داخل سي دي هست و فقط مشكل اينكه با يد اتوران خود سي دي اجرا بشه كه نمي شه در ضمن وقتي سي دي را در داخل درايو مي گذارم يك پنجره باز مي شه كه در داخلش دو فايل ناب لاك هست من ميخواهم كه سي دي بصورت در ست انجام بشه همراه با اتوران
-
سلام
با تقدير و تشكر از شما دوست عزيز بابت كمكهايي كه به من كرديد تا به جواب برسم.
يك روش هم من خودم پيدا كردم اونم اينكه با برنامه PreGap.Image.Builer از اين سي دي ايميج گرفتم با فرمت Binو اين فرمت را به راحتي بر روي سي دي رايت كردم ولي يك مشكل بزرگي كه داشتم اين بود كه قفل همراه با ايميج را يت مي شدو سي دي رايت شده همچنان قفل داشت ولي ايميج سالم بود و در درايو مجازي هم به خوبي اجرا مي شدولي بعد از رايت سي دي رايت شده همچنان قفل دارد.
با تشكر
-
براي تميز كردن ايميج هاي قفل دار ميتوني از برنامه ecc regen يا برنامه هاي مشابه آن استفاده كني:20:
-
سلام سيلوستر عزيز
سيلوستر لطف مي كني كه لينك دانلود اين برنامه را برام بگذاري
-
کد:
http://www.persianupload.com/uploads/cd29b402ef.rar
-
با تشکر
تست میکنم جواب را اعلام می کنم
-
بچه ها من با اين نرم افزار ايميجم را باز كردم و بعد اسكن را زدم و بعد از پايان يافتن اسكن ايميج را رايت كردم ولي همچنان سي دي رايت شده قفل داشت و وقتي كه مي خواهم از سي دي رايت شده دوباره ايميج بگيرم دوباره قفل را بايد از بين ببرم.
راستي اين نرم افزارecc regen كار اصليش چي هست و در چه زمانهايي مي توان از آن استفاده كرد.