برای عکس فکر کنم تو جی اس ام ارنا داده باشن....
Printable View
برای عکس فکر کنم تو جی اس ام ارنا داده باشن....
مرسی نابخشوده جان
نمیخام دعوا راه بندازم ولی به نظر من سونی تیو همه ی رنج قیمت سرتر از نوکیا هست
توی این رنج دبلیو 300 و زد550 رو داره
یه کم بالاتر 160 170 ک750 و دبلیو 700 رو داره
پایینتر از این( 130 تومن) زد 530 رو داره
البته این گوشی اونجوری که نابخشوده رو راضی کرده حتمآ عالی هست و از بهترینها هست
سلام بهراد جان... کم پیدایی ! :10:نقل قول:
مرسی نابخشوده جان
نمیخام دعوا راه بندازم ولی به نظر من سونی تیو همه ی رنج قیمت سرتر از نوکیا هست
توی این رنج دبلیو 300 و زد550 رو داره
یه کم بالاتر 160 170 ک750 و دبلیو 700 رو داره
پایینتر از این( 130 تومن) زد 530 رو داره
البته این گوشی اونجوری که نابخشوده رو راضی کرده حتمآ عالی هست و از بهترینها هست
100 % درسته ! K750 رو نسبت به قیمتش ( حدود 170 تومن ) حساب کنی فوق العادس با داشتن یکی از بهترین دوربینایه 2 مگ و صدای با کیفیت مناسب و... ! ولی خوب اینم خوبیهایی داره ... اولا همه امکانات رو داره مثه رم خوری بلوتوث دوربین 1.3 صدای نسبتا خوب دکمه ها و باطری مناسب و ظاهر خوب و ... و نکته ی مهمتر اینکه جدیدم هست و زیادم نشده ( ضمن اینکه کلیدا و جوی استیک K750 چندان جالب نیس ولی این کلیدایه راحتی داره و جای جوی استیک کلیدایه جهتی داره ( کلا از جوی استیک زیاد خوشم نمیاد ) هر چند که تو امکانات قطعا از 3110 بالاتره ) ... قطعا بخوای بر ریز بشی تو امکانات مولتی مدیا سونی زیر 200 تومن در کل سره نسبت به نوکیا ...ولی بین گوشی های نوکیا تو این رنج قیمت یکی از بهترینهاست... !
راستش اینو خریدم فعلا هم میخوام نگهش دارم ( راضی هم هستم ازش ) تا ایشالا گوشی های جدید سری W بیان و به قیمت مناسبیم برسن به احتمال خیلی زیاد خرید بعدیم از سری W خواهد بود ...
اینم 2 تا عکس که با این گوشی گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نور مناسب و فضایه باز عکسایه قابل قبولی میگیره ... ولی مثه اکثر گوشی های نوکیا تو نور کم افتضاحه !
ضمنا فایلهای فلش رو هم اجرا میکنه !
واقعا عکساش جالبه
سلامنقل قول:
سلام بهراد جان... کم پیدایی !
100 % درسته ! K750 رو نسبت به قیمتش ( حدود 170 تومن ) حساب کنی فوق العادس با داشتن یکی از بهترین دوربینایه 2 مگ و صدای با کیفیت مناسب و... ! ولی خوب اینم خوبیهایی داره ... اولا همه امکانات رو داره مثه رم خوری بلوتوث دوربین 1.3 صدای نسبتا خوب دکمه ها و باطری مناسب و ظاهر خوب و ... و نکته ی مهمتر اینکه جدیدم هست و زیادم نشده ( ضمن اینکه کلیدا و جوی استیک K750 چندان جالب نیس ولی این کلیدایه راحتی داره و جای جوی استیک کلیدایه جهتی داره ( کلا از جوی استیک زیاد خوشم نمیاد ) هر چند که تو امکانات قطعا از 3110 بالاتره ) ... قطعا بخوای بر ریز بشی تو امکانات مولتی مدیا سونی زیر 200 تومن در کل سره نسبت به نوکیا ...ولی بین گوشی های نوکیا تو این رنج قیمت یکی از بهترینهاست... !
راستش اینو خریدم فعلا هم میخوام نگهش دارم ( راضی هم هستم ازش ) تا ایشالا گوشی های جدید سری W بیان و به قیمت مناسبیم برسن به احتمال خیلی زیاد خرید بعدیم از سری W خواهد بود ...
ما هستیم . شما نیستید
راستش جدا از ک750
دبلیو 300 و زد 550 هم هستن که به نظر من از این مدل سرتر هستن
حد اقلش دبلیو 300 صدای سری دبلیو و مموری 256 و دوربین 1.3 و ال سی دی بهتری داره
قیمتش هم 150 تومنه
به نظر من سونی کلآ گوشیهاش با امکانات زیاد و قیمت پایین هستند
Nabakhshoode جان واقعا از بابت عكسها ممنونم !
R@R#M@N جان در جواب پست بالاييتون بگم كه شما با اين همه تجربه در اين مقوله اشتباه ميكنيد !
به هيچ وجه گوشي هاي سوني اريكسون در اين رنج ها كيفيت مناسبي ندارن و مثل بقيه شما فقط گول امكانت رو خورده ايد !
درسته !؟
البته W300 دوربین VGA داره که با نرم افزار واسط این رزلوشن تبدیل به 1.3 مگ میشه ! در واقع عین اینه که با رزلوشن VGA عکس بگیری و بعد به 1.3 ریسایزش کنی که قطعا کیفیت خیلی پایین میاد ! رزلوشن ال سی دیشم با این یکیه ولی با این تفاوت که عکس العمل 3110 زیر نور خورشید خدایی خیلی بهتره ( حتی از W810 ) ... البته کلا گوشی های سونی زیر نور خورشید تا حدودی مشکل دارن ! در مورد صدا کاملا درسته سری دبلیو بی رقیبه ...!نقل قول:
حد اقلش دبلیو 300 صدای سری دبلیو و مموری 256 و دوربین 1.3 و ال سی دی بهتری داره
( در مورد K750 و W700 موافقم که با توجه به قیمتشون فوق العاده هستن ولی W300 رو نه ! )
خواهش میکنم ! عکسایه جدیدیم به زودی میذارم !نقل قول:
Nabakhshoode جان واقعا از بابت عكسها ممنونم !