سلام اینم از اولین کار این آقای استرالیایی ! باورتون نمی شه ! خیلی رندرش عالیه :
باور ندارید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
My very first Quest-Demo
Printable View
سلام اینم از اولین کار این آقای استرالیایی ! باورتون نمی شه ! خیلی رندرش عالیه :
باور ندارید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
My very first Quest-Demo
محسن جان خودت تا حالا چیزی نساختی؟
من هنوز دارم یاد می گیرم ولی الان به راحتی می تونم همون ماشینه ( که می گفتی مثل Nfs ) هست را بسازم ! روش کار می کنم همینجا می ذارم ...
ببخشید لینک دانلودش را ندارید ؟
من حدودا" یک سال هستش با این نرم افزار آشنا شدم ولی فقط عکس هایش را دیدم و فیلم هایش را ...
این لینک دانلودشه که من در پست آخر گذاشتم :
اگر هم دسترسی به اینترنت پر سرعت برای دانلودش ندارید :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=132614
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=154359
محسن جان میشه یه توضیح بیشتر در مورد برنامه نویسیش بدی؟ آخه بالاخره به یه زبونی باید ربط داشته باشه ...
نزدیک به چه زبانیه ؟ من ورژن ۲ این نرم افزار را از نرم افغزار طلایی خریده بودم ولی تا بیام بفهمم اصلا محیطش چه جوریه سیدیش خراب شد من هم هیچی نفمیدم . خودت تا چه سطحی بلدی ؟
نمی شه دقیقا گفت چه زبانیه ! ولی مثل اینکه ساختارش C هست ! ببینید ! کانال های مختلفی است که ما باید آنها را به هم وصل کنیم تا برنامه مورد نظر ما به دست بیاید ! حالا شما بگید ! کدام برنامه است که اینطوری باشه که دقیقا بشه گفت برنامه نویسی Quet دلفی هست یا یه چیزه دیگه ؟نقل قول:
ورژن 2 که خیلی قدیمیه ! هیچی نداره ! من 3.6 جدید ترینشه که احتما قراره 4 هم بیاد که فکر نکنم حالا حالا ها بیاد !
به زودی یک بازی می ذارم ! زیاد بلد نیستم ! تازه دارم یاد می گیرم ! ولی خوب ! تا الان هم خیلی چیز هاشا بلدم ! حداقل نصفش را ...نقل قول:
خودت تا چه سطحی بلدی ؟
میشه یه نمونه از کدهاش رو بزاری تا به فهمیم چه جوریه . یه که هم از این کانال ها بیشتر بگو .قدرت گرافیکش چطوره .
ممنون
کد هاش را باید با عکس بزاریم ... :نقل قول:
میشه یه نمونه از کدهاش رو بزاری تا به فهمیم چه جوریه . یه که هم از این کانال ها بیشتر بگو .قدرت گرافیکش چطوره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیکش هم در سطح عالی هست ... فوق العاده !
آیا نسخه دموش میشه کمپایل کرد؟