هر چي باشه از آواتار تو قشنگ تره. اينو مطمئن باش 100%:27:نقل قول:
Printable View
هر چي باشه از آواتار تو قشنگ تره. اينو مطمئن باش 100%:27:نقل قول:
سلام.ببخشید که دیر جواب دادم.
کلا جاوای سامسونگ کاری به نوع فایل نداره فقط حجم 1 مگ به بالا اجازه ی نصب ندارن.
تو دفترچشم فکر کنم نوشته.نمیدونم دلیلش چیه.اتفاقا دنبال یه دیکشنری هستم که روش نصب بشه.
اگه کسی داره به بنده لطفش کنه!!!
ممنون
راستی بچه ها باتری گوشیتون چطوره؟؟؟
مشکلی باهاش ندارین.؟؟ مال من کمتر از 24 ساعت دووم میاره.
کسی راجع به اسپیکرش چیزی نفهمیده؟؟
نمیدونم اون جایی که پایین گوشی گذاشتن تکلیفش چی شد؟؟؟
آخه تو سایت خفن Mobile-Review.com نوشته دوتا اسپیکر.میدونم که همه چیزو تست میکنه
بعد میزاره رو سایت.مال ما که یکی بیشتر نداره.
در ضمن اگه کسی راجع به اضافه کردن زنگ مسیج چیزی فهمید بگه.
آخه من چنتا فایل با پسوند mmf دارم که واسه زنگ خور گذاشتم.هم ویبره میزنه هم زنگ.
یعنی هم زمان.ولی تو اون فایل 15 مگی که گذاشته بودم.نوشته بود با Opti flash میشه
زنگ مسج هم اضافه کرد.ولی گوشی من که connect نمیشه.!!!
سعي كن هميشه واسه حفظ شخصيت ( درصورت موجود بودن ) هروقت از شما نظر خواهي كردن اظهار وجودنقل قول:
كن دوست عزيز ! :5:
دوست من شما اگه شخصيت داشتي (که نداري) اين حرفو به دوستمون نميزدي...:5::2:نقل قول:
سلام:نقل قول:
دوست من بيشتر از اين از باتريت نبايد انتظار داشته باشي! چون گوشي خيلي نازکه و با گوشيهاي ديگه که مقايسه ميکني عادلانه است. و از خيلي ها هم خيلي بهتره.
براي صداي زنگت هم ميتوني از آهنگهايي با هرتز و rate بالا استفاده کني يا خودت ببري بالا...با استفاده از برنامه هاي کامپيوتري.
یه سوال داشتم:
چون من از سامسونگ اولین گوشیه که میگیرم راجع به انیمیشن هایی که با اس ام اس سند میکنه
اطلاعی ندارم.یعنی اونایی که داره رو میتونم سند کنم ولی یه سری همراه اس ام اس گیرم میاد
که نشون میده ولی تو گوشی نیست که سند کنم.وسط متن
آیا کد داره اینا؟؟
کسی از اینا خبری داره؟ یا جایی بلدین که راه نماییم کنه؟؟
یا احیانا جایی دانلود کنم؟؟
ممنون میشم
دوست عزيز اون انيميشنهايي که ميگي اونهايي هستند که اگر طرف مقابل کلمه هايي مانند car flower star sun و يا غيره را براي شما بفرستد در گوشي هاي جديد سامسونگ متل d830 و d900i به صورت شکل کلمه نمايش داده ميشوند و اگر شما هم براي گوشي سامسونگ جديد ديگه اي اين کلمه ها رو سند کني به صورت انيميشن نمايش داده ميشن ----احتياج به کد نيست.نقل قول:
خیلی خیلی ممنونم.
این مطلب رو که نوشتم خودم 0.5 ساعت بعد دستکاری کردم دیدم.
car
goodnight
love
kiss
bus
cat
dog
telephone
sleep
angry
question
luck