والا منکه چشمم آب نمیخوره یه همچین کاری بشه ولی اگه بتونن خیلی خوبه اما در مورده هزینه ی سرویسش یه چیزه فوق تخیلی میگیرن حتما!!!
Printable View
والا منکه چشمم آب نمیخوره یه همچین کاری بشه ولی اگه بتونن خیلی خوبه اما در مورده هزینه ی سرویسش یه چیزه فوق تخیلی میگیرن حتما!!!
زهـی خـیـال بـاطـل...
غیر ممکنه زیرا اولا گوشی هایی که سیستم TV Tuner دارند تو ایران فعلا کمه و ثانیا اگر هم بیاد تعرفه هاش باید زیاد باشه اون موقس که اگه یه تلوزیون با خود حمل کنی خرجت پایین تره
شما پست منو به خوبی متوجه نشدیدنقل قول:
این فن آوری اختراع شده
و چیزی که اختراع شد که دوباره اختراع نمیشه
و اسمش مونتاژ است
تلویزیون که سهله در گوشی N77 ازش استفاده شده که باقیمت 670.000 تومن میتونی توی علاادین بخری
ماهواره هم که باز اختراع شده در گوشی N92 که هنوز توی بازار نیومده و باید اپراتور ساپرتش کنه
...
ایران توی مونتاژ همیشه حرف اول رو زده
روی تلوزیون هم این برنامه های مسخره را به زور می بینیم چه برسه روی موبایل
احتمالا 100 سال دوم راه میفته
مشکل فناوری و اختراعش نیست
مشکل هزینه سرسام آوریه که تو ایران باید برایه استفاده از تکنولوؤی هایه روز بدیم
گوشی های با قابلیت دریافت تلویزیون و این چیزی که اینجا معرفی شده زمین تا آسمون با هم فرق دارند
بذارید ساده تر بگم
مثل اینترنت موبایل ( قبل از اینکه GPRS بیاد همه فکر میکردند دیتا موبایل از طریق صوت منتقل میشه , مثل مودم معمولی ) این ترفند هم به بستر سازی مناسب نیاز داره , فرکانس حامل امواج تلویزیونی ( وارد جزئیاتش نمیشم ) پهنای باند خیلی کم ولی فرکانس بالایی رو استفاده میکنه . پس در نتیجه منابع سخت افزاری زیادی نیاز نداره .
در ضمن باز هم میگم گوشی باید قابلیت دریافت رو داشته باشه ( با تیونر تلویزیون اشتباه نگیرید , اونها به راحتی با امواج فرستنده های معمولی کار میکنن ) .
نگران هزینه هاش هم نباشید , چون اساس کار این تکنولوژی در اصطلاح به Broadcast معروفه همه میتونند استفاده کنند . این وسط مثل تلویزیون معمولی باید وسط برنامه ها کلی تبلیغ و زیر نویس رو هم تحمل کنیم تا خرجشون دربیاد .
تنها تفاوت این دو قضیه اینه که در گوشی های تیونر دار اگه جهت آنتن برگرده یا سیگنال ضعیف بشه تصویر برفک دار میشه ولی توی این تکنولوژی مثل ----- های دیجیتال اگه سیگنال ضعیف بشه تصویر شطرنجی و پرش دار نشون میده .
منم نگفتم که اینا اختراعش کردن، من گفتم هنوز در خیلی از کشورها به مرحله اجرا درنیومده !نقل قول:
N77 و N92 هر دو از همین ----H استفاده میکنن ! (قیمت N77 چرا انقدر بالاست ؟)
راستی میدونستین داشتن ماهواره جرمه ؟ خب حتما اینم نمیشه داشت دیگه ! یا اگه میشه این رو داشت، پس دیش هم آزاده !!!!!!!
سه چهار سال منتظر باشین تا شاید اینطوری بشه:27:
من همین تلویزیون رو که نگاه میکنم حالم به هم میخوره با این تنوع برنامه ها شون
اونوقت بیام اینهمه پول تلویزیون بدم که اون اشغالارو رو موبایل نگاه کنم بعدشم تو اون مانیتور کوچیک موبایل چی میشه دید
نخیر
تو پرانتز:در صورت ورود این فناوری به ایران این حرفارو میزنم