اونجا هم صدا حذف نميشه بلكه كم ميشه.. بعضي جاها هم صداي محيط رو خودشون ميزارند.. اگه فيلم رو خريده باشند هم بخش صداي كانالش جداست.نقل قول:
راست میگه ، صدا و سیما برای دوبله، چطوری صدای بازیگران رو حذف میکنه ولی صدای محیط سرجاش هست ؟
.......
Printable View
اونجا هم صدا حذف نميشه بلكه كم ميشه.. بعضي جاها هم صداي محيط رو خودشون ميزارند.. اگه فيلم رو خريده باشند هم بخش صداي كانالش جداست.نقل قول:
راست میگه ، صدا و سیما برای دوبله، چطوری صدای بازیگران رو حذف میکنه ولی صدای محیط سرجاش هست ؟
.......
نه ! دوبله ی فیلمها رو اگر دقت کنید کاملا صدای بازیگران حذف شده و فقط صدای محیط و موزیک متن رو میشنوید.نقل قول:
اون که شما میگی ، مستند ها هستند که صدای گوینده در پس زمینه شنیده میشه.
آقا من یه سوال دارم... الان من با نرم افزار Cool Edit صدای خواننده رو از رو آهنگ بر میدارم و خلاصه برنامه آهنگ خالی رو بهم تحویل میده... حالا سوال من اینه که آیا نرم افزاری وجود داره که عکس این عمل رو انجام بده... منظورم اینه که صدای آهنگ رو برداره و فقط صدای خواننده بمونه؟؟؟
با نرم افزار adobe audtion كار كن خيلي نرم افزار خوبي ببخشيد اگه بد تايپ كردم ولي به نظر من تو صدا و سيما صداها رو خودشون درست مي كنن مثل صداي انفجار-راه رفتن و حتي موزيك متن
با نرم افزار adobe audtion كار كن خيلي نرم افزار خوبي ببخشيد اگه بد تايپ كردم ولي به نظر من تو صدا و سيما صداها رو خودشون درست مي كنن مثل صداي انفجار-راه رفتن و حتي موزيك متن
درود;
دوباره توضیح میدم.... کلا صدا کم میشه چون صدای محیط هم کم شدست اما اگه فیلمساز صادراتی عملکرده باشه بخش صدای فیلم رو جدا جدا میزاره تا دوبلش راحت بشه مثل DVD های اورجینال که زبان های مختلف داره البته اینکار تو فیلم ها که صدا سر صحنه ضبط میشه سخت تر از سریالهاست که ((معمولا)) در محیط داخلی صدابرداری میشن...
.......
.......