من که به احتمال 10000% توی اسفند یه سیستم میخرم این سیستم رو هم می فرستیم برای اینترنت
Printable View
من که به احتمال 10000% توی اسفند یه سیستم میخرم این سیستم رو هم می فرستیم برای اینترنت
نه اورش کن
عزیز سیستمم اینه ببین تا 2540 ای طورا استیبل هست بعدش دیگه هی فرت و فرت ارور میده
سیستمم :
CPU : 2.4 Ghz celeron 128k
Ram : 512 166mhzkingston
VGA : XFX fx5200
مین هم GA-8VT800
در کل به نظر من که اسفند ماه بازار کامپیوتر راکد هستش خوبه که دستگاه خرید نه توی تابستون
با سلام
در مورد گرافیکم :
وقتی که ویندوز بالا میاد دماش 55 تا 57 است .وقتی هم که یه نیم ساعت روشنه دماش میشه 70تا 75 وقتی هم که یه بازی سنگین مثل dirt باهاش بازی میکنم میزنه بالای 80 و 83و85.
تازه در کیسم بازه و مستقیو جلوی کولر هستش.
ولی شب ها که کولر خاموش و دمای اتاق بالاتره از 85 پایین تر نمیاد.
اگه واقعا مشکل داره تا همین امروز ببرمش گارانتی.
راستی نشون یکی دادم گفت من خودم تامیر کارم این گرافیک شما مشکل خنک شدن داره!!!
من همون اول گفتم که این کارت های معمولی INNO 3D مشکل حرارتی پیدا میکنن !!
اصلآ تابلو از مدل هیتسینگشون .
نقل قول:
آقای موسوی شما به جای طالع بینی یه سر برو سایت INNO3D.COM
میبینی که در بین تمام محصولات INNO3D فقط کارت گرافیک من HEATSINK خالی دارد :31::41::31:
بقیه فقط فن و هردو با هم هستند.:27:
در کیس رو باز کنی نتیجه بالعکس میگیری.
اون فن که واسه پشت کیس گذاشتن که واسه قشنگی نیست.
شما در کیس رو ببند و یک فن جلوی کیست تعبیه کن. تا هوای خنک از پایین کیس وارد بشه و هوای گرم از بالا خارج بشه.
عزیز جان اگه درشو ببندم که کوره ی آجر پزی راه میافته.نقل قول:
ضمنا موقعی که در کیس بسته بود اوضاع خیلی بدتر از اینهابود(تازه با 2 تا فن در پشت کیس).
دیگه تو کیسم توفان انداختم راه دیگه چی کار کنم:19::19::19:
شما مثل اينكه منظور من رو نگرفتي !!! :5: .نقل قول:
منظور من كلآ مدل كولينگشون بود :27: . اصلآ اونايي هم كه به قول شما فن دارن . باز هم هيتسينگ درست
وحسابي ندارن . :2:
با سلامنقل قول:
ببخشید چون قاطی کرده بودم.
آقا نگاه کنید این پایینی 8500GT معمولی است که نه فنش درست و حسابی و نه هیت سینکش خب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پایینی هم گرافیک منه که اون فنو برداشتنو یه هیت سینک نیم کیلویی گذاشتن.(تازه این گرافیکم نیست و هیت سینکش شبیه مال منه چون این هم 256 است وهمSLI نداره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل هیت سینک از شانس من بار اوله که به کار میره و من تا الان جایی این شکلی ندیدم والبته از شانس بدتر من روی هرچی هیتسینک هست رو سفید کرده!!!!
به خدا همین الان که نشستم دارم تایپ میکنم و بعد از 30 دقیقه روشن بودن دماش 82 درجه است:19::19::19:
دیگه چی بگم که هرچی بگم حرف زیادیه!:41:!
فردا می برم این اجاقو تحویل یارو میدم تا یه فکری براش بکنه!!
ممنونم از نظراتتون.:46: