من دقیقا نفهمیدم مشکلت با سیو کردن عکسا از سایته اگه اینه که راحت می تونی بجای internet explorer از operaاستفاده کنی . این از قابلیتاشه!!!!!!
Printable View
من دقیقا نفهمیدم مشکلت با سیو کردن عکسا از سایته اگه اینه که راحت می تونی بجای internet explorer از operaاستفاده کنی . این از قابلیتاشه!!!!!!
نقل قول:
کارت گرافیک شما وصل نیست .
اگه وصل کنید مشکل شما حل خواهد شد
:8:
ببنيد اين شكل ظاهر ميشه موقع راست كليك بعضي سايتها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حاليكه با يه سيستم قبليم كه IE 6 هم روش نصبه هاون سايت رو مي رم چنين مشكلي ندارم راحت راست كليك و سيو يا كپي مي كنه متن يا عكسم رو
این که برای middle click که که!
جاهای دیگه راست کلیک درسته؟
بله ديگه تو بعضي سايتها راست كليكم همش ميدل كليك ميشه...:-(
تا جایی که من میدونم این عکس وقتی ظاهر میشه که شما کلید وسطی موس رو به طرف پایین فشار بدید.
همون کلید داره ای شکل وسط موس که برای بالا پایین کردن صفحه ظاهر میشه.
شما یه نگاه به موس تون بندازید شاید خراب باشه.
به نظر من با یه موسه دیگه امتحان کنید!
راستی فقط رو عکسا اونم تو بعضی از سایتا این جوری می شه؟ تو خود windows explorer این جوری نمیشه؟
سلام عزیزان!!
من هم گرفتار این مشکل بودم. درایور گرافیکمو هم درست نصب نموده بودم اما نمیدانم چی علت چی بود؟ Scroll Bar با اندکی تکان دادن دکمه وسط بالا و یا پایین صفحات میپرید. نمیدانم چی کاری کردم که بلاخره درست شد.
بله دوستان ممنونممممممممنقل قول:
تا جایی که من میدونم این عکس وقتی ظاهر میشه که شما کلید وسطی موس رو به طرف پایین فشار بدید.
همون کلید داره ای شکل وسط موس که برای بالا پایین کردن صفحه ظاهر میشه.
شما یه نگاه به موس تون بندازید شاید خراب باشه.
به نظر من با یه موسه دیگه امتحان کنید!
راستی فقط رو عکسا اونم تو بعضی از سایتا این جوری می شه؟ تو خود windows explorer این جوری نمیشه؟
منو باش رفتم يه موس خوشمل بگيرم مي دو نيد از اين موس مستطيل شكلاست
همون موس قبلي رو بچسبم سنگينترم...
بازم ممنون:11: