-
سلام مجدد
من همین چند روز پیش یه چیزی دیدم که حیفم اومد اینجا نگم
یه نفر رو دیدم که (اونجایی که کار می کنم ) یه لپتاپ دل گرفته بود و سی پی یو ی اون هم دوال کر 2000 بود و رم اون هم 1 گیگا و باحال تر از همش اینه که گرافیکش هم 256 pci express اونم مارک جی فورس 7200بود که یک میلیون و 100 براش خرج برداشته بود و اونم بهش وام یک ساله داده بودند که 100 تومان هم سودش بود
ولی من با این قدرتی که ازش دیدم ارزشش رو داشت
-
سلام دوستان.
تا اطلاع ثانوی از خرید لپ تاپ توشیبا با باتری سونی پرهیز کنید. چون باتریش داغ میشه و ممکنه منجر به انفجار هم بشه. خود شرکت توشیبا هم به این مشکل اعتراف کرده و برای بازپس گیری باتری هاش فراخوان داده. لازم به ذکر است که باتری های سونی در مجموع کیفیت خوبی ندارند و لپ تاپ های سونی در مدل های برابر با برندهای دیگر زیادی گرون هستند ومن خریدشو توصیه نمی کنم.
یه سوال هم دارم:
کسی راجع به لپ تاپ های فوجیتسو زیمنس که همشون ساخت آلمان هم هستند اطلاعاتی داره؟
-
با سلام.
پیشنهاد من با توجه به هزینه ای که مد نظر شماست Asus Z53J است. شاید اسم و رسم نداشته باشه اما شرکت اسوس نگرش خود رو نسبت به تولید قطعات تغییر داده است و در حال حاضر در اغلب کشورها پر فروش ترین برند است. شرکت دیجیتال و ویستا پخش رایانه (یا همان الماس) نماینده فروش و خدمات پس از فروش این محصولات هستند. من قبل از سال نو برای دوستانم 5 دستگاه خریداری کردم که تا بحال به هیچ مشکلی برخود نکرده اند و اظهار رضایت می کنند. ناگفته نماند که شرکت دیجیتال دو سال گارانتی لپ تاپ و یک سال گارنتی باتری مجزا می دهد و شرکت ویستا برای لپ تاپ سه سال گارانتی می دهد که فکر می کنم تنها لپ تاپی باشد که بیش از یک سال گارنتی می دهد آنهم با نماینده انحصاری.
در مورد جزییات : کارت گرافیک 512 مگابایت و دوربین 1.3 مگاپیکسل از جزییات استثنایی این محصولات و ضمنا در هنگام خرید یک موس و یک کیف هم هدیه شرکت هستند.
و ضمنا اگر بیشتر هزینه می کنی ASUS W7J رو پیشنهاد می کنم.
اطلاعات این محصولات در سایت ASUS.COM به طور کامل درج شده است.
موفق باشید.
-
برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش لپ تاپ دستگاه ها با قثیمت هستن اگه میتونی سری dv hp بگیر خوب جواب داده
-
هیچی سونی نمیشه
اکثر مارک ها خوب هستند و بین شرکت ها تفاوت زیادی نیست اما باز سونی چون شرکت بزرگی هست ریزه کاری های بیشتری بلده و انجام میده و خیال آدم تا حدودی راحت تره ، حتی مدلهای چینیش از مدلهای دیگه شرکت های دیگه هیچی کم نداره و عالی هست ....
عمر باطریش با توشیبا یا دل یا hp هم فرق نمیکنه من کنار هم گذاشتم امتحان کردم . شاید تفاوتشون 30 ثانیه هم نشه
-
البته سونی مارک خوبیه ولی اختلاف قیمت زیادی داره در ضمن همه مارک ها در رنج های مختلف دستگاه خوب زیاد دارن بستگی به سری ساخت مدل داره
-
درسته سونی خوبه فقط گرونتر هست و این گرونی هم بخاطر اسمش هست .
عجیبه که دوستانی میگن سونی خوب نیست !!
-
دوستان عزیز خواهشنا برای نظراتشون دلیل فنی هم بیارن تا ماهم متوجه بشیم آخه اینجوری که نشد که .....
-
قیمت گرون سونی بخاطر LCD و سیستم خنک کننده و چیپ هاش است برای اینک اگر شما تو بازار هم تلویزون هم برید سونی گرون تره چون تصویرش بهتره و چیپ هاش هم ژاپن هست من خودم تست کردم چون به دستگاه های زیادی دست رسی دارم ؛ولی مشکل سونی اینکه از کارت گرافیک های بالا استفاده نمی کنه البته نیازی هم نداره چون جواب میده در ضمن طراحی بدنه سونی نسبت به بقیه برند ها بهتره اما در حال حاضر hp با سری جدید دستگاه های سری dv تو طراحی از سونی جلو زده
-
در مورد dell اگر میبینید که ازون تره چون وارد کننده ها تا جای که شده از همه چیز کم گذاشتن تا سود خوذشئن بالا بره و قیمت دستگاه پایین بیاد و فروش بیشتری بکنه مثلا dell 6400 جدیدا با cache 2mb اومده که از 4mb
تبدیل شده به 2 mb این هم دلیل در ضمن تو بخش طراحی فقط سری xps dell حرفی داره که بزنه اونم هم گرونه هم 12 اینچ