راستی اگه مسی هم اطلاعاتی راجب این که یه خطی از مخابرات بگیریم مخصوص نت بگه
من که نشنید بعیید میونم باشه
کسی که به نت تو این دولت اهمین نمیده
Printable View
راستی اگه مسی هم اطلاعاتی راجب این که یه خطی از مخابرات بگیریم مخصوص نت بگه
من که نشنید بعیید میونم باشه
کسی که به نت تو این دولت اهمین نمیده
مشكل من هشت ماه پيش قرار بود ده ر.ز ديگه درستش كنن !!!!!نقل قول:
مخابراتدر سالهای اخیر به خصوص در مناطق مرکزی شهر به جای توسعه شبکه کابلی از شیوه خاصی به (Pulse Code Modulation) يا PCM جهت افزایش ظرفیت خطوط استفاده نموده است که در این شیوه ظرفیت هر کابل به چندین خط تلفن ثابت اختصاص داده میشود. اگرچه این شیوه توان پاسخگویی به نیاز گفتوگوی تلفنی و انتقال صدا را برای مشترکان فراهم میکند، اما به دلیل تقسیم ظرفیت یک کابل امکان استفاده و اشتراک اینترنت ADSL برای مشترکانی که خطوط تلفن آنها با این شیوه فراهم شده است، وجود نخواهد شد.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
عزيزجان پست ديگران رو سرسري نخون و رد شو!نقل قول:
آخه من كجا صحبت از ف ي ل ت ر شكن كرده بودم؟ بله با ف ي ل ت ر شكن يا VPN با هر سرعتي كه باشي ميتوني رد شي
من دارم ميگم با خطوط سرعت بالا مستقيم ميتوني ف ي ل ت ر رو رد كني اينو ديگه همه ميدونن!!
فقط حرف میزنن عمل بی عمل !!!
من والا از شما دارم میشنوم تا لا نشیده بودم اما من حرف شما رو قبول دارم
یه سوال برام پیش اومده اینکه خطوطی که pcm نیستن از چه روشی برا کابل کشی استفاده میکنن یعنی برا هر خط یه زوج سیم تا جلو دره مخابرات برده میشه؟؟
من نداشتم نمیدونم
خب شما میگی با خطوط سر عت بالا میشه رد کرد من سر در نمیارم به علته
ایران و کره بیشترین ف ی ل ت ر تو دنیا دارن یعنی هر سایتی که ضد اونها باشه 3 سوت ***** اما کره مسئلش فرق داره
مگه همشون + 1 مگابایت ندارن پس چرا اونا نمیتونن ف یل تر و رد کنن ؟؟
تازه اگه سر صحبت نرم افزار ف ی ل تر خود مخابرات اونا جدید ترین نرم افزار ها و سخت افزار ها برای ف ی ل تر دارن
اگه جواب بدی ممنون
من فکر کنم قانونش همین باشه که یم زوج تا دم خونتون باید رد کنن اخه وقتی میخوان تل وصل کنن 100 هزار میگیرن نمیخوان دیگه 1000 متر سیم بدرد نخور بکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان فکر کنم جواب شوال منو میدونی
بگو چون خیای گنگه ایرانی ها با 256 کیلو بایت میتونن بدون ف ی ل ت ر شکن رد شن
و لی کره ای ها با + 1 مگابایت نمیتونن
keylogger بالا منظورم بود