دقیقا همین طوره که شما گفتین.
بعد از این که همه سیستم ها را خاموش کردم و دوباره روشن کردم عین صحبت های شما اتفاق افتاد و همین طور وقتی قصد استفاده از Remote Desktop رو داشتم اون کادر زیبای تائید نام کاربری و کلمه عبور ظاهر شد و خیلی خوشحال شدم. :31:
در مورد مکث شناسایی سیستم ها در ویستا هم درسته . به نظرم ماهیت ویستا طوری عمل می کنه که اون مکث خیلی ملموس نیست و مدت زیادی طول نمی کشه و طوری نیست که مثه XP برای سیستم های ضعیف حتی چند لحظه ای هنگ کنه.
ویستا رو روی کامپیوتر Desktop ام با مانیتور 17 معمولی LG قدیمی که رنگش کاملا تاریک شده و به سیاهی می زنه نصب کردم اما وقتی توسط Remote Desktop تصویرش رو به Notebook ام منتقل کردم دیدم که وضعیت کاملا تغییر کرد و Menu هاش بیشتر به آبی میزد و قابل تحمل تر بود. (البته می دونیم که این رنگ ها و وضعیت انیمیشنی طبق سلیقه کاربر ویستا قابل تغییر هست)
اینجاست که ادعای مایکروسافت به جهت تطبیق هرچه بیشتر نرم افزارهاش با آخرین تکنولوژی سخت افزاری روز نمود پیدا می کنه.
باورم بر این هست که User Interface محیط ویستا کاملا مناسب صفحه نمایش های LCD فلترون طراحی شده و نه مانیتورهای قدیمی TFT .
البته این موضوع شاید بیشتر ناشی از حساسیت یه کاربر 24 ساعته که توی PC هاش زندگی می کنه باشه و دیگران اصلا متوجه چنین تفاوتی هم نشوند و براشون مهم نباشه. :15: (یه چیزی تو مایه های گیر دادن به ویستا).
دوستان عزیز پاسخ های خوبی بود. متشکرم.