ناجکو جون, يه نگاهي به topic زير بنداز، ضرر نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ناجکو جون, يه نگاهي به topic زير بنداز، ضرر نداره.
حتی يک درصد هم امکان اين نيست که سيستم ويروسی باشد
دوست عزيز من هم مدتها با اين مشكل مواجه بودم . با تغيير محل رم ممكن است كه مشكل حل شود و يا اينكه اگر از 2 رم استفاده ميكني آنهارا كنار هم قرار بده و يا محل اسلت رمها را تغيير بده .
اگر در مورد دوال چنل شنيده باشي يعني اينكه بايد رمها را يكي درميان قرار داد ولي رمهايي كه من داشتم وقتي يكي درميان قرار ميگرفتند اين خطا پيش ميامد .
نه اين به ويروس مربوط نيست :happy: هر چند رضا رزاقي توي دانش و كامپيوتر ص61 ش46 جواب سؤال من رو اينجوري داده:نقل قول:
نوشته شده توسط amir_p30
"... اطلاعات مربوط به رم شما روي صفحه نمايش به شكل كد ظاهر ميشن كه بكمك اين اطلاعات علت از كار افتادن سيستم و نخوه ي جلوگيري از تكرار اون رو در آينده متوجه ميشيد... و اين اطلاعات دردي رو از كاربر آماتور دوا نميكنه ...البته اگر اين خطا پي در پي و بيش از حد باشه به احتمال زياد در بخش حافظه و پردازنده دچار اشكال شدين.مثلا ممكنه خرابي و سوختگي رم يا بيش از حد گرم شدن CPU ..."
با اينحال چون من رو اين قبيل جوابها راضي نكرد يه چرخي با گوگل زدم و چيزهاي جالبي گيرم اومد كه شما هم با وارد كردن كليد واژه مربوطه و يا Blue Screen Of Death يا عبارت فارسي اون:صفحه ي آبي مرگ ، مطالب فارسي و انگليسي و تصاوير جالبي از خود پردازهاي ATM تا دستگاه هاي راهنماي مسافران در فرودگاهها كه به اين بلا مبتلا شدن و يا بروز اين اشكال در كامپيوترها سيستم عامل MAC تا ويندوزهاي 98 تا Xp مشاهده ميكنين :ohno: .يه جايي نوشته بود SP2 بنا بوده اينرو حل كنه كه البته نتونسته :angry: .
البته يه راهي كه فك كنم مناسبتره اينه كه Log فايلي كه در اثر اين خطا ايجاد شده رو بي كم و كاست به مايكروسافت بفرسته تا پاسخ اهل فنش رو بگيره :blink: (درستترش همينه) ;)
بعد از دريافت همه ي بروزرساني هاي Sp2 و همه ي "وصله هاي جانبي" ، اين اشكال بكلي رفع شد.حتي با انجام يك دسته كارهاي غير عادي كه بدون شك بايد سر و كله ي صفحه ي آبي پيدا بشه...!
;)