من فکر نمیکنم که این گوشی های فروش مناسبی داشته باشن !
الان فقط گوشی های نوکیا و سونی اریکسون و موتورولا فروش دارن !
گوشی هایی مثل " جی ال ایک و سامسونگ و .... " دیگه دورانشون تموم شده !
Printable View
من فکر نمیکنم که این گوشی های فروش مناسبی داشته باشن !
الان فقط گوشی های نوکیا و سونی اریکسون و موتورولا فروش دارن !
گوشی هایی مثل " جی ال ایک و سامسونگ و .... " دیگه دورانشون تموم شده !
با سلام خدمت تمامی عزیزان
من یک ماه پیش گوشی GLX3660 رو از مرکز خرید ایرانیان واقع در میدان ولیعصر خریداری کردم به قیمت 375000 تومان وبه دلایلی که ذکر میکنم این گوشی رو دیروز به قیمت 270000 تومان فروختم.
1-فکر میکنم که مهمترین مساله در تلفن همراه آنتن دهی میباشد که این گوشی از عهده این کار به خوبی بر نیامد.
2-از باطری این گوشی بیشتر از یک روز نمی توان استفاده کرد ومجبوری دوباره آدابتور را به برق بزنی.
3-عدم نصب هرگونه برنامه بر روی گوشی(جاوا و سیمبیان)
4-برخلاف گفته شرکت دوربین آن 3مگا پیکسل نیست به طوری که عکسk750 که 2مگا پیکسل هست از آن بهتر بود.
5-درست است که صدای بلندی دارد ولی صدای گوشی خیلی تیز وبعد از مدت کوتاهی گوش خراش میشود.
6-صدای هدست گوشی فوق العاده بی کیفیت ودور از انتضار میباشد به طوری که اصلا از ان استفاده نمیکنی.
7-دراخر باید به کیفیت خوب LCD اشاره کنم که این تنها حسن این گوشی رده سومی میباشد.
امیدوارم توانسته باشم عزیزانی که قصد خرید این گوشی به اصطلاح ایرانی را دارند راهنمایی اندکی کرده باشم .
کاملآ تایید بچه ها
منم همین احساس رو دارم
اوه یه خبر جدید " سامسونگ داره دورانش تموم میشه " .نقل قول:
یعنی خداحافظ گوشی 10 مگاپیکسلی . B600
خداحافظ P520
خداحافظ F700
خداحافظ P9000
-----------
خدا بهت رحم کنه با این همه طرفدارهای دو آتیشه سامسونگ .
اون بدون هیچ مدرکی یه چیزی میگه . سامسونگ کجا دورانش تموم شد ؟؟؟؟ تازه شروع شده
تائيد ميشهنقل قول:
كجائي دوست من مثل اينكه از اخبار بازار همراه خيلي دوري
سامسونگ شده برند دوم.......................
از خواب بلند شيد
پس به چه امیدی میسازنش اگه اینقدر بده:13:؟تو خودت برلی چی رفتی گرفتیش؟:19:نقل قول:
بنده خدا از كجا ميدونست كه اينجوري ميشه
خب شما گوشی خریدنی نمیری یه ده دوازده تا جا بپرسی ببینی کدوم خوبه؟:13:نقل قول:
کذبه محضه...می تونم قسم بخورم جز تعدادی معدودی ادم ها که فروم باز هستن و تعدادی که خیلی تو جریان اخبار گوشی ها قرار دارن...مرئم اصلا تا حالا اسم این برند به گوششون نخورده:18:
توی تهران تا جایی که من خبر دارم فرضا گوشی های ارزون موتو فروش خیلی بالایی داره...چطور موتو میاد پایین این برند گمنام؟یا سامسونگ؟یا سایر برند های بزرگ....
اقا چرته محضه.....