Why ??????نقل قول:
فکر جی 800 رو از سرتون بیرون کنید . نمیاد ایران
آره خوبنقل قول:
دوستان سلام
بهراد جان منم مثل خودتم ولی هم باید بیاد ایران هم باید مایشو داشته باشم
ولی من اولین نگاهم به دبلیو 960 سونی هست و بعد به جی 800
Printable View
Why ??????نقل قول:
فکر جی 800 رو از سرتون بیرون کنید . نمیاد ایران
آره خوبنقل قول:
دوستان سلام
بهراد جان منم مثل خودتم ولی هم باید بیاد ایران هم باید مایشو داشته باشم
ولی من اولین نگاهم به دبلیو 960 سونی هست و بعد به جی 800
برای اینکه ما جهان سومی هستیم و این گوشی مثل جی 600 اول توی اروپا میره .
پس کلآ ممکن هست بعدا بیادنقل قول:
برای اینکه ما جهان سومی هستیم و این گوشی مثل جی 600 اول توی اروپا میره .
ولی اگرم بیاد فکر نکنم بتونه جلوی n95 وایسه البته اگه ارزونتر باشه یه چیزی تازه با n95یاk850 مقایسه نشده ببینیم دوربینه کدوم بهترهنقل قول:
سامسونگ بهترین دوربینها رو داره . واسه خودم ثابت شده . با کیفیت تر از نوکیا و سونی . سونی که هیچ بره اون نویزهاشو جمع کنه
دوستان سلامنقل قول:
شما همیشه از سونی و نوکیا بدت میومده و فقط سامسونگو قبول داری من خیلی از پست های شما رو خوندم همیشه از این دو تا بد می گفتی و از سامسونگ خوب از اسم هم که معلومه رو ش تعصب دارین
ولی قبول کنین که دوربین های سونی با این همه ادعاشون، نویز زیادی دارن. حداقل نسبت به سامسونگ که خیلی نویز دارن.
(من خودم دبلیو810 دارم ها :31:)
تائيد ميشه اين تعصب نيست يه واقعيت كه برخي از دوستان حاضر به پذيرش اون نيستننقل قول:
من همیشه با لطافت بیشتری میگفتم که سونی دوربینش خوب نیست:31: ولی دیدم کار ساز نیست و همه گیرهای علکی میدادن بهم ولی الان جدیدا از کلمه دوربین سونی اریکسون 2 ریال نمی ارزه استفاده میکنم که کارساز بوده . من درباره نوکیا بد نمیگم اتفاقا من توی فکر خرید گوشی نوکیا هم میرم ولی سونی ابداااااااااااااااااااااا اااااااا :41::31:نقل قول:
دوستان سلام
منم مثل شما تعصب رو هیچ گوشی و مارکی ندارم ولی وقتی اسمتونو می ذارین سامسونگ یا نوکیا بعد هرجا که پست شما هست فقط تعریف همین مدلهاست خوب قبول کنین آدم فکر می کنه تعصبی هستین حالا اگه حرف دوربینه و نه موبایل همه می دونن کنون و نیکون بهترینن بعدش هم سامسونگو سونی و دیگر چیزها ولی وقتی سونی میاد اسم گوشی رو میزاره سایبرشات الکی که همچین کاری نمی کنه چرا سامسونگ نمیاد اسم دوربیناشو رو برخی موبایلاش بزاره؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!