بابا اي ول دمت خيلي جيز جيز
بابا اي ول دمت خيلي جيز جيز
solo جان باید برنامه رو از رو فایل کرک که کپی میگیری بالا بیاری ...نه فایل اصلی...نقل قول:
در ضمن یه فایل کرک هستش ...دوباره میگم کرک رو کپی بگیر داخل پوشه برنامه...پیقامی واست نمیاد اگه دقت کرده باشی که yes یا no بزنی اون وقت برنامه رو از همون فایل کپی گرفته شده بالا بیار و اجراش کن و لذت ببر...امر دیگه ای بود در خدمتم:46::13:
می شه یه جای دیگه آپلود کنید چون با هر دانلود منیجری امتحان کردم وسط دانلود ارور می ده
بخدا مشکلی نداره من همین الان دانلود کردم ...باشه بعدا یه جا دیگه آپ میکنم واستون...الان نمیتونم
من دانلود کردم و داره کار میکنه اکه آپتودیت ماله 86 بود که نو الا نور میشود
شرمند این سوال از یادم رفت به پورسم
آی شرکت های دیگه هم چنین نرم افزار های دارن و بهترین برنامه کدام هست
ممنون عزيز....
کانون فرهنگی آموزش هم یه نرم افزار داده بیرون ..چند سالیه که باهاش کار میکنند ... سازمان سنجش هم همین کارو کرده منتها قیمتش 5000 تومن...ولی این نرم افزار 99 هزار تومن قیمتش هست که واقعا جای تاسف هستش.نقل قول:
در مورد اینکه کدوم بهترین هستش به نظرم زیاد فرقی نمیکنند چون همشون اطلاعات کلی رو میدند و هوش شماست که در انتخاب رشته شرط اصلی هست.
بابا دمت گرم مگه مبشه یه ایرانی کرک کردن بلد نباشه!!!!نقل قول:
من همه ی این کارهارو کرده بودم که پست دادم ولی باز یه بار دیگه برنامه رو نصب کردم و تغییری نکرد:13:
در هر صورت ممنون از کمک و توجه شما:10:
سولو جان قصد جسارت نبود ... منظورم این بود این برنامه کرکش فرق میکنه..گفتم شما نصب کن بعد کرک رو کپی بگیر و از همون آیکون کرک برنامه رو بالا بیاد ...رو آیکون کرک 2 بار کلیک کن...اگه بازم مشکل بود دیگه من شرمندم:13:نقل قول: