بابا به نظر من گارانتی تو ایران = کشک
من هیچ وقت پول اضافه تری بابت گارانتی نمی دهم قدیم قدیما یه 8210 با گارانتی گرفتیم خراب شد بردیم نمایندگی درست که نکردن هیچ کای خط هم رو قاب گوشی انداختن
Printable View
بابا به نظر من گارانتی تو ایران = کشک
من هیچ وقت پول اضافه تری بابت گارانتی نمی دهم قدیم قدیما یه 8210 با گارانتی گرفتیم خراب شد بردیم نمایندگی درست که نکردن هیچ کای خط هم رو قاب گوشی انداختن
عزيز اون قديم نديما با الان خيلي فرق كرده و الان مشتري هاي ايراني هر روز به گارانتي اهميت بيشتري قائل ميشن
من خودم چند بار كارام به پارس قائم افتاد بنده خداها از هر گونه همكاري دريغ نكردند
تایید میشه %100نقل قول:
من تا حالا کارم با گارنتی گوشی نیافتاده ولی برای یکی از دوستان توی دفتر خدمات طلایی نوکیا بودم که یه بنده خدایی N90 خودش رو آورد و گفت فلان عیب رو داره , فروشنده پرسید کارت گارانتی طلایی نوکیا رو داره یا نه , بنده خدا هم کارتش همراش نبود , گفت : خونه است باید برم بیارم .
فروشنده گفت اگه کارتش رو بیاری گوشی رو برات عوض میکنم توی کارتش هم شماره سریال گوشی جدید رو میزنم , این ایرادی که داره رو نوکیا قبول کرده گوشی بدون سوال عوض بشه !!!!
آقا رفیق ما رو میگی , کف کرده بود مثل شامپو , گفت عجب اختیاری داره یه مغازه 24 متری .
در مورد سایر اقلام الکترونیکی , با گارانتی ها برخورد داشتم , انصافا خوب جواب میدن . جاش نیست ولی بپرسید میگم کدوم شرکتها برای چی ها بوده .
خب دوست من خودتم داری میگی نوکیا !نقل قول:
تو شرایط پارس قائم و دیدی ؟
همش فقط اگه از لحاظ نرم افزاری مشکل داشته باشه واست درست میکنن !
ببخشید انگار این تاپیک موضوع اش داره عوض میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ما که همون اول گفتیک پارس قائم هست !!! :19::31:نقل قول:
ممنون از لطف شما :2:نقل قول:
همون اول گفتم که کارم با گارانتی موبایل نیافتاده ( الحق که نیازی هم نیست ) . ولی نباید همه شرکتهای داخلی که به مشتریان خدمات گارانتی خوبی میدن رو با یه چشم نگاه کرد , حالا این وسط پارس قائم شاید اذیت کنه .
نقل قول:
شهاب جان شما كه يكي از فعالان سامسونگي و در مورد همين پارس مايكروتل اطلاعات داري
روشن كن قضيه رو پارس قايم هست هنوز قرار به كارش ادامه بده يا نه
در مورد پارس مايكروتل هم يكم توضيح بده
رام :40: :11: