-
اكسپلورر بهترينه با تمامه قالبهاي سايتهاي اينترنتي سازگاره تازه سرعت كشورهاي پيشرفته كه مثله ما نيست اونها يك اينتر كنند روي اسم سايت سنگينترين سايت هم باشه توي 1 ثانيه باز مي شود ديگر مرورگرها براي گشورهايي مثله ايران است كه سرعت پايينه نظرتون چيه آخه سرعته آنها از 1.5 مگابايت به بالا است نه مثله ما 56 كيلوبايت
-
lord_theone عزیز موضوع بیشتر سر امنیت و راحتی کار هست
-
متاسفانه دوستان فقط اسم كه باعث ميشه اين نتيجه نا عادلانه رو ببينيم.وگرنه شايد بگم بياحترامي باشه كه ie بياد جلوتر از opera يا firefox قرار بگيره.
-
دقیقا Gilopa جان .
این در همه جا هست . مثلا در آنتی ویروس ها که نورتون با اون وضعش ... !
یا ...
-
ببينيد اگر اينترنت اكسپلورر نبود من چطوري وبلاگمو آپلود مي كردم شما بگيد با اپرا نمي شه و با فايرو هم امتحان كردم نشد پس اكسپلورر بهترينه حالا سرعتش توي ايران كمه امنيتشم يك فايروال نصب مي كنيم كسي كه بخواد هك بشود هك مي شود :mrgreen:
-
سلام
اين كه اينترنت اكسپلورر تونسته يك مقدار كم از عقب افتادگي اش رو جبران كنه به خاطر ارائه ورژن جديد بوده. خب اين يه مساله طبيعي است. وقتي ورژن جديد با اون همه سر و صدا و تبليغات مي ده بيرون بايد هم يه كم درصد بازار رو بيشتر بگيره. ولي بعد از مدتي كه معلوم شد كه ورژن 7 هم تحفه به دردبخوري نيست دوباره فاير مي آد بالا. در ضمن فاير نسخه 1.5 رو كه بده بيرون مطمئن باشيد درصدش بيشتر مي شه و براي هزارمين بار در اينجا مي گم كه اگه IE روي ويندوز نصب نباشه عمرا اينقدر درصد بالايي رو تصاحب نمي كنه.
در ضمن با عرض معذرت از طرفداران IE بايد بگم كه هر كي بگه IE بهتر از اپرا است من به دانشش شك مي كنم! :mrgreen:
فايرفكس هم كه ديگه جاي خود دارد! :wink:
-
من اهميتي نميدم كل دنيا چي فكر ميكنن يا كدوم تو نظرها بالاتره هر كدوم رو كه عملكرد بهتري داشته باشه باهاش كار ميكنم هيچ كس هم اينقدر بيكار نيست كه به امنيت من و امثال من كار داشته باشه هر چند كه چون صد آمد نود هم پيش ماست :lol:
رده بندي از نظر خودم:
1 اپرا
2 فاير فوكس
3 اونت (نه آوانت)
يا حق
-
ماكه فاير فوكسي هستيم اما در بعضي مواقع از اينترنت اكسپلورر بيشتر خوشم مياد :mrgreen: :arrow: