سلام
اولاً در مورد آن تاپیک دیگر! من اغلب جملات با رگه ای از طنز همراه است!!! و هیچگاه قصد جسارت ندارم! مخلصم تمام برنامه نویسان الی الخصوص دات نت کاران و الخصوص VB کارها هم هستیم!
به نظر من C#.Net و VB.Net برادر دو قلو هیستند و دفاع از یکی دفاع از دیگری است، در سایتهای دیگر هم گفته ام، چون اگر اثبات شود مثلاً C#.Net در جایی ضعف دارد حتماً باید قبول کرد VB.Net هم ضعف دارد و بلعکس! C#.Net کارها و VB.Net کارها باید این تیپی باشند :10:!
در مورد فایل مورد نظر هم بهتر است در محل نصب دات نت با سرچ خود ویندوز دنبال ildasm.exe بگردید، باید باشد! شاید نسخه VS شما کامل نیست؟!
در مورد بحث سرعت هم مطلب دیگری یادم آمد!!
متاسفانه هنوز بسیار میبینم که دوستان در ردوبدل کردن فایلها و پروژه های نمونه برای یک دیگر نسخه Debug را می فرستند!!!!! (چه VB کارها و چه #C کارها!!!)
حتماً به مشتری بخت برگشته هم همان را تحویل میدهید!!!!!
عزیزان دل بابا!!! نسخه ای که در مسیر bin\Debug پروژه تان تشکیل میشود برای تست و اشکال یابی است و خیلی کندتر است و بسیار حجیم تر و هر زبانی با توجه به امکانات اشکال یابی داخلی خود امکان دارد حجم و سرعت متفاوتی را ارائه کند که اصلاً معیار نیست!
من از سازوکار دقیق Debug در دات نت اطلاعی ندارم ولی در زمان داس خدا بیامورز وقتی برنامه ای مثلاً با اسمبلی مینوشتیم در نسخه Debug مانند ان که در RAM تشکیل میشد بعد از هر دستور خالص زبان ماشین یک دستور INT 3 قرار میگرفت تا این امکان را بدهد که در هر نقطه دلخواه بتوان برنامه را متوقف کرد و ثبات های CPU را بررسی کرد!
احتمالاً دات نت هم از چیزی شابه بهره میگیرد و بعد از اجرای هر تک دستور در نسخه Debug مقداری کد اضافه برای گزارشات و Debug راحت تر اضافه میشود!!!
شما حتماً قبل از هرگونه انتقال و. تحویل و سنجش سرعت و... باید کل پروژه را در حال Release کامپایل کنید و فایلی را که مستقیماً در مسیر bin\Relase ساخته میشود تست کنید! حتی برای تست سرعت بهتر است خود VS را هم ببندید چون RAM زیادی میگیرد و مانع سنجش در شرایط عادی میشود و حتی گاهاً تا چند یک یا دو دقیقه بعد از بسته شدن ظاهری هنوز در داخل RAM است و در حال ذخیره و آزاد سازی منابعش است!
بهرحال نسخه Relase فراموش نشود.
خوش بگذره!