دوست عزیز کارت بد نیست اما چند تا نکته رو بهت میگم اگه رعایت کنی به نظر من ضرر نمی کنی :
1- درب ورودی به ساختمان اصلا جالب نیست برای یه ساختمان به این اندازه معمولا تک لنگه در نظر نمی گیرن واون هم با این شمایل ساده که شما طراحی کرده اید.
2-من نمیدونم شما معماری خوندید یا نه ولی یک مساله بسیار مهم را که در معماری رو اون زیاد تاکید میشه را نادیده گرفته اید واون مساله نورگیری است شما در بالکنهایی که طراحی کرده اید هیچ پنجره ایی نگذاشتید واین نه تنها از زیبای کار شما کاسته بلکه این مساله را هم نادیده گرفته است
3-قسمتهایی که از طرف بالکنها به طرف نمای شیشه ای بیرون آمده علاوه بر مسایل اجرایی اون یک ناهمگونی خاصی را ایجاد کرده است
4-پنجره هایی که طراحی کرده اید یا به شکل مربع مستطیل باشد یا دایره ای .برای یک ساختمان مسکونی معنا نداره چهار طبقه دارای یک شکل پنجره باشد ویک طبقه یک شکل دیگر.البته این به این معنا نیست که نمیشه طرح مربع مستطیل ودایره را در کنار هم طراحی نکرد مثلا اگرپنجره Wc یا حمام رو به بیرون بود می تونستید اونا رو دایره در نظر بگیرید وبقیه پنجره ها رو مربع مستطیل.
البته بگم که من استاد معماری نیستم اما چون رشته عمران خونده ام ودر مسایل اجرایی کار میکنم اینا رو نوشتم شاید به نوعی به این دوست عزیز کمک کرده باشم.