مرسی از توجه و وقتی که برام می گذارید دوست عزیز
نقل قول:
تا اونجايي كه من مي دونم بهترين كارايي زماني بدست مياد كه از هاردهاي كاملا مشابه استفاده بشه. اگه شما Raptor 74 رو با يه هارد معمولي 320 بخواي Raid 0 كني ميشه همچين كاري كرد ولي مسلما Access time كل آرايه از يك Raptor بيشتر خواهد شد و اين كاهش كارايي محسوب ميشه. بنظر من الان يه 320 بگير و هر وقت احتياج به Raid پيدا كردي يه 320 مشابه همون بگير و Raid 0 كن.
حدس می زدم که اینطوری باشه...چشم حتما حواسم به این موضوع هست
نقل قول:
بدون توجه به قيمت بله. چون چيپست بهتري دارند و 8600GT هرچقدر هم اور شده باشه بازم به GTS نمي رسه. من Gigabyte رو به leadtek ترجيح ميدم ولي خيلي باهم متفاوت نيستند.
البته حسن Fatal1ty اينه كه بدون فن هست و فقط با سينك خنك ميشه.
خوب این کمی پیچیده شد ..یکی با مزیت بدون فن بودن..اون یکی با مزیت قدرت و سرعت بالاتر..تفاوت قیمت که 30و40 تومان باید باشه پس قیمت زیاد پارامتر مهمی نیست برای انتخاب بین این دو مورد..نتیجه رو شما دوستان بگیرید.. من گیج شدم راستش
xfx8600gt256fatal1ty یا gigabyte8600gts یاwinfast8600gts یا XFX8600gts (که این آخری احتمالا گیر نمی یاد)
اگه می شه هر کدوم از دوستان نظر شخصی اش رو در این مورد جداگانه بگه..چون خیلی تردید دارم..نظر همه دوستان حرفاه ای هم برام مهمه..اگه می شه این 4 مورد رو اولویت بندی کنید
نقل قول:
بنظر من همون DDR2 در حال حاضر بهتره مخصوصا كه افت قيمتش رو هم كرده و اونقدرها هم اختلاف كارايي ندارند. ولي در مورد مادربرد مشخصا DQ6 خيلي بهتر از DS3R هست و براي كسي كه مشكل هزينه نداشته باشه انتخاب اول. اون لوله ها اتفاقا خوب هم كار مي كنند و واقعا سيستم رو خنك تر نگه مي دارند. 100 تومن اختلاف هم براي كسي كه استفاده مي كنه ارزش داره. ولي خوب بهتره مدل هاي پايينتر هم بررسي بشه...
دوست عزیز منم کاملا همین حس رو دارم..البته شما علمشو ولی من فقط حس کردم:27: پس اولویت رو میگذارم رو خرید dq6 ولی به این توجه کنید که p35c-DS3R هر دوی DDR2 و DDR3 رو ساپورت می کنه و منم منظورم امکان اضافه کردن DDR3 در صورت لزوم در آینده بود .. اگه نظر جیدیدی در این مورد دارین ممنون می شم بگین:20:
نقل قول:
اختلاف بايد بيشتر از اينها باشه من آخرين قيمت 6600 كه داشتم 225 بود مگه الان بخاطر كمياب شدن گرون شده باشه...... ولي بنظر من يكم صبر كني تا قيمتها متناسب تر بشه ضرر نمي كني.
چشم حتما صبر می کنم..منظور من هم این بوده که تو این 10 ,15 روز به یک نتیجه واحد برسیم بعد با خیال راحت نزدیک به 2 میلیون پول بی زبون رو به آتیش بکشم :31: ( فقط 700 تومانشو برای LCD و Speaker کنار گذاشتم)